Prijava

Šalim se. Kad kažem učeni mislim govna. Ali u svakom slučaju, bolje bi ti bilo da zavežeš dok ne odgledam epizodu i dam svoj sud.

hehe americka horor picka

Po meni čisto gubljenje vremena, serija ne drži pažnju, nekako je spora i priča je isfurana. Mada, treba napraviti nešto neisfurano ovih dana, a da valja.

Bušido nemoj biti tako okrutan. :(
Eto zavezao sam je li ti se svidjela? :-P

hahaha najebao si dzesi ko u petoj sezoni bb

Izvrišto sam scenu sa odsecanjem glave u novoj epizodi Vikinga.

Pa ono, nije TEŠKO sranje, ali nije ništa spec. Ono...može da se pogleda na preskoke ako baš nema ništa drugo na programu internjefta, jelte. Ne mora svaka serija da bude jebeno komplikovana i natrpana ne znam kakvim glumcima, rađena po bestselerima... Tako da - mož se gleda ako se ja pitam.

Na temu ovih malo jeftinih horor serija, setih se jedne kad sam bio klinac - Are You Affraid of the Dark (prejaka) i Tales from the Crypt (ako ne grešim) - nivo glume, cela produkcija i ostalo su daleko ispod nekog nivoa za Reme tipove koji gledaju Odiseju isključivo i traže duboko značenje, ali je meni iskreno ova serija jebala kad sam bio klinac. I bilo bi do jaja kada bi se odradio rimejk iste, samo u boljoj produkciji.
Iako meni cela ta treš produkcija osamdesetih i devedesetih ima dušu. Tipa Nightmare on Elm Street, realno trešina - ali ima dušu i jedan je od gotivnijih horora

Nikako bolja produkcija za horor. Treš produkcija osamdesetih gradi tu jeziviju atmosferu i zapravo je u neku ruku idealna za horore. Jebeš mu mater, maltretiranje ne ide uz hd snimke i kvalitetnu kameru, nekako, previše je sterilno i uglađeno za ubistva, mučenje i sranja tog tipa. Mož li da zamisliš redneka koji u nekoj vukojebini pravi sranja u podrumu, a da pritom koristi hd kameru da ovekoveči sve to. Nema sile. Loša kamera asocira na, lupam, video nadzor neke zabačene pumpe, nekog sranja u mračnom kvartu. A video nadzor je retko kad kvalitetan, makar za sad. lolo

Jbt Reme iznenađuješ me.

Inače stvarno "Are you afraid of the dark" je bila epska serija. Inspirisala je mnogu decu iz kraja da se skupljaju i pričaju priče- Kasnije se tradicija nastavila. Sada se ista ta deca okupljaju i drogiraju zajedno Što je sve jedna lepa tradicija.

Inače stvarno "Are you afraid of the dark" je bila epska serija. Inspirisala je mnogu decu iz kraja da se skupljaju i pričaju priče- Kasnije se tradicija nastavila. Sada se ista ta deca okupljaju i drogiraju zajedno Što je sve jedna lepa tradicija.

+ 1000000

Brate, prosto je, najbolji gitarista najčešće nije onaj koji najbrže svira. Recimo, Zak Vajld za tri života ne bi mogao da snimi nešto makar približno kvalitetno kao Wish you were here ili lupam, Changes Black Sabbatha. Iako je tehnički daleko bolji od Gilmora, a nije mnogo gori od Ajoumija. Kod horora je pre svega bitan psihološki efekat, zapravo kod filma inače. Jebeš produkciju ako posle spavaš sa ugašenim svetlom.

Ok, horori sigurno nemaju neki preterabi umetnički potencijal najčešće, ali ne mora svaki interesantan film da ga ima.

Pa jebem mu mater, Dvocevke su klasična priča barona iz kraja pa i dalje jebu.

Voistinu. Recimo "It", jebeni Penivajz d klaun, jeziva lobanja.

Ja sam oduvijek volio horor žanr, pa mi nekako sve u horor žanru bude dosta bolje nego što većina ljudi misli.
Nisam sad nešto nahvalio seriju. Odlična za ubijanje vremena, a za to u posljednje vrijeme serije i filmovi većinom i služe.
Horor filmova sam pogledao tonu, pa prepoznajem kad nešto iskoči kvalitetnije iz pomenutog žanra. To što neko ne voli horor žanr i pravi od njega sprdnju ne mora značiti da je serija sranje i da je ne moraš gledati.
Mislim, svako ima svoje mišljenje i o ukusima se ne raspravlja, ali ako pogledaš jednu ili pola epizode, deset minuta epizode, ili je neki nisu gledali ali je svejedno pljuju.
Tako da se ovde ni ne isplati nešto otvarati bilo kakvu temu o bilo kakvoj seriji, jer će naići grupa prepotentnih autora da prospu svoj zastarjeli i humor koji se svima popeo na kurac.
I što se tiče ovog sve isto, ukleta kuća, mogli su nešto novo smisliti... Sve i jedan danas film je u principu samo ponavljanje jednog te istog. Nigdje sada nećete vidjeti film koji već nije odrađen prije na sličnu varijantu.
Ako ste vi takvi umjetnici smislite nešto bolje. Ha, ne?
Are you afraid of the dark sam prije planirao pogledati, ali ili nisam stigao ili sam zaboravio... Mada treba naći i dobar download, sad je veoma teško naći na internetu starije serije koje nisu toliko poznate.

Are you afraid of the dark mislim da imaš čak i na jutjubu i nije toliko loš kvaltet. Ne mogu sad da proverim ovde mi je blokiran tjub, ali vidi. Mislim da je 10000 puta bolja kada je gledaš sa aspekta klinca, sada ti neće sigurno biti previše dobra. Dobra je obično onima onima koji su je gledali kao klinci, pa je pogledaju opet.
Npr meni je Noć Veštica (ona originalna verzija iz sedamdeset i neke) prebrutalan film. Ali gledao sam ga prvi put kao klinac i usrao se od straha. Međutim pustim ga ribi skoro, koja ga nije gledala nikada do tada, ona se smorila prilično. Ono, čeka pola filma da Majers krene u pir, itd. Smorila se baš do jaja. Isto tako sam se ja smorio kada mi je pustila Džipers Kripers, ubeđujući me da je to najbolji horor koji je gledala kao klinka... Nikad veća govnurda. Individualno je to baš sa hororima.

Pa jeste da. Ne izgledaju ti isto filmovi koje si gledao kao klinac i koje gledaš sad kao odrastao čovjek. Mada su prema hororima uvijek imali neki baš strog kriterijum i po meni ima dosta dobrih horora koji su na sajtu imdb ocjenjeni ocjenom 4 i po ili 5, a super su dok neki sa ocjenom 6 i 7 su teško sranje. Evo ovaj npr http://www.imdb.com/title/tt3322940/
5.5 uopšte nije toliko loša ocjena za horore. Kad pogledaš svi se tako vrte oko 6, 7. Ovi stariji imaju nešto veću ocjenu. A film je teško govno. Imao sam velika očekivanja, a kad sam ga pogledao... Jedva sam skupio volju da ga pogledam do kraja.
A kad gledam starije horore uvijek imam obzira kad su snimani i sa čime su raspolagali tada, a sa čime raspolažu sad. Razni efekti i sranja kojih tada nije bilo, a ipak se skenjaš od horora pet puta više nego od ovih sranja sad koja nabudže sa hiljadu nekih efekata. Sve samo preko kompjutera.
Halloween mi je odličan horor, a bar meni uopšte nije dosadan bez obzira gledao ga sad, prije 10 godina ili za 10 godina.
Ovo je već stvar ukusa ali evo i ovaj film npr http://www.imdb.com/title/tt1259521/
Nahvalili ga i ima po meni duplo veću ocjenu nego što treba imati. Film mi je teško sranje i sa tolikim potrošenim novcem mogli su snimiti nešto smisleno. Ja prije gledanja pogledao ocjenu, kontam ovo nešto dobro, počeo gledati onako vrte onu istu priču dobro to sam već navikao i onda kako je odmicalo vrijeme film mi je postajao sve gori i gori. Isto kao i sa Anabelle, samo što sam gledajući Anabelle umalo zaspao.