Prijava

Реме, јебено смараш. На свакој теми овог типа напишеш 10 постова који се могу свести на неколико речи: Колико јебено смарате, и треба да га банују кад је јебени смарач. А то јебено смара. Не буди јебени смарач. Искулирај, уместо што јебено смараш. Тејк ит изи. Не можеш јебено да смараш око тих ствари, живот иде даље, човече. А и то ко је јебени смарач је само као твоје мишљење, тебра. Зато немој јебено да смараш. А сад ме умодујте.

Reme izvini ali forum prsti od kvalitetnih i nadasve inteligentnih tema pa će ova jedna da ga ispemuje i zajebe..recimo nećemo moći da ispratimo koliko je puta zmaj prdnuo u kući ili sta je bivši muž rucao danas...

Ta tema koju si naveo je delo Rasnog. Ali to nije bitno, nije na meni da procenjujem koja tema treba da bude u životu, a koja ne. Uopšte nije bitno ni da li ima kvalitetnih ili nekvalitetnih tema. Bitno je to da se bre ovde pravi pobuna čim nekoga neko banuje. Čemu to?
Javio, ajde ovako, da li je zaista toliko strašno što je neko na 10 dana udaljen sa sajta da se sada vodi ova diskusija i jedu govna na sto strana.

Da Rasni ne radi ovo što radi, da ispoštuje ban makar jednom u svom životu, većina bi imala blaži stav prema njemu. Ovo je smešno jebote. Lika banuju, on dođe sa drugog naloga, opet se isto ponaša+kuka i plače, pa normalno je da će mu sledeći put zalepiti duži ban, jer ispada da prethodni put nije ni bio banovan.

I Direktore, koliko vidim, i KissArmy je banovan. Što njega nisi spomenuo u naslovu? Zašto tražiš pravdu za Rasnog, a ne i za njega? Koliko sam skontao, zbog međusobnog prepucavanja su banovani. Nisu li to dvostruki aršini? Da ne misliš da branim njega, boli me kurac i za njega i za Rasnog podjednako.

Reme ajde izloguj se i uzmi čašu vode i kocku šećera.

Aham, sad vidim, legitimno si banovan zbog spama teme pitanje autor, odgovor moderator, čudi me samo što nije još par ljudi banovano. Al' ajde, ti si najviše spamovao.

RASNI NEĆEŠ NIKAD MOĆI BITI BOXER LIPI MOJ OK? ŽAO MI JE
E Rasni jeste debil. Od 2 dine npr koliko je na sajtu normalo se ponašao 3 meseca. I sam sam cimao da se odbanuje 5 njegovih banova i Džoni ga je posle sam odbanjavao bez da i pomenem al i Direktor je u pravu. Ovaj što je banovao Rasnog nek ode na najnovije definicije i postere da pobriše govna ili neka traži razmod da se umoduje neko ko oće da radi to

Ajde odjavljujem se.
Reme sacet sa vodom i kockom i dalje važi.

Lepo se provedi Rasni. :-*

Đe si Bohore?

Eo Rem sad ušo ukuću, trimeriso jbg.
Kiss Armi je ok glava u zadnje vreme. Ni na čet kad dođe ne napinje više, iškolovao se.

I sad neka neko porekne da bi do ovog svega došlo da rasnee nije banovan bez razloga.
Ko je kriv?
Moderatori...

Špajzene serveri alo

G A Z D A
A
Z
D
A

H
A
K
E
R
I

H
A
N

P
I
J
E
S
A
K

Postovi zbog kojih je gospoda banovana su obrisani, jer su bili spem i vrijeđanje najgore i najmaloumnije vrste, print-skrinovi su pohranjeni na moj imgur.com nalog. Ćao zdravo.