Prijava

Kiss Era zhivi 16 zhivota istovremeno

I nemojte napadati dečka, nije ni prvi ni poslednji koji se samolajkovao, pa nakon toga u cilju zaboravljanja promenio nick i postao nasilno kul priklanjajući se opasnim glavama™ sajta tako što će kopirati njihove najučestalije fraze.

nije ni prvi ni poslednji koji se samolajkovao, pa nakon toga u cilju zaboravljanja promenio nick i postao nasilno kul priklanjajući se opasnim glavama™ sajta tako što će kopirati njihove najučestalije fraze.

Tako je, nemojte ga napadati.

Hvala, dajte mu svi jedan Kiss.

Кад сам био мали, мислио сам да текст Смедеревчеве песме гласи "само један живот имам, живим два живота (у ствари иде га дивота), уживам јер знам да нема репризе живота". Тада сам био јако запитан сваки пут када бих чуо ту нумеру, а сада схватам да је моја верзија истинита. Јер поред онлајн живота, ЈА ИМАМ ЖИВОТ И ВАН ОВОГ САЈТА.

Jebote Erishe dal si realan.
Vidish shta ti se desi.

Poseresh se iz chiste gluposti i dobijesh shleper govana nazad. I oni koji nisu znali (cara) da si nubara sada znaju. I koji su meesleelee da si kool sada vishe ne misle.

N E L O L
E
L
O
L

DJE VAM ZIVOT SIROTINJO?

mislim da je napustio sajt, kao sluchajno fazon a prati iz offa to je bar jasno

Era kada ima zhivot pratee iz offa

Logichno. Mislim da kurd i dalje motri na forum.

Koliko me sećanje služi, skoro se neko nije napušio ovoliko kurčine od ljudi sa sajta.

Ni one sa štajge ne mogu da podnesu ovoliko.

zvuk davljenja virtuelnim kurcem

Ja ne branim Rasnog. Samo kažem da ga zaslužuje ovo stanje na sajtu. Ako može Agilni kome je svrha egzistencije bitisanje u mesnom odboru negde u Zemunu,, dok mu nadređeni stranački partner skače po glavi i tera ga da mu kuva kafu bez kajmaka, pa mu preti da će ponovo da ga daungrejduje da ide da ubeđuje babe za potpise po ulazima ako kafa ne bude zadovoljavajuća, a onda dođe ovde i, kada ne cvili i ne lobira za pluseve, onda se žali na sisteme - onda može i Rasni. Ne vidim nikakvu razliku, osim što je Rasni makar iskren u svojim delovanjima.

U jebote koji hejt.

Ko je to napisao?