Prijava

Pozdrav svima drugari (Kaizenu i štrajkašima i moderatorima).
Mislim da je za bolju i zanimljiviju Vukajliju i prevazilaženje ove krize potrebno uraditi nekoliko stvari :

1. Sazvati diskusiju u kojoj će učestvovati svi gorenavedeni i na kojoj će svi na konstruktivan način izneti svoja zapažanja i mišljenja.

2. Povećati broj moderatora na barem 20, iz prostog razloga što Vukajlija nije RL pa nije moguće svakodnevno i u velikom obimu posvećivati vreme ovom sajtu.

3. Onaj ko želi da moderiše samo zbog titule apsolutno nikada ne treba da se hvata moderatorskog posla ili da bude izabran da to radi.

4. Napraviti pravilo za moderatore vezano za njihovu aktivnost (npr. da svakodnevno moraju da provedu makar dva sata aktivno na Vukajliji ; da ako idu na odmor ili ako planiraju da budu neaktivni obavezno obaveste ostale moderatore i Kaizena ; da izgube pravo da moderišu ukoliko postanu neaktivni bez prethodne najave, itd.)

5. Da se u slučaju neaktivnosti moderatora (najavljene ili nenajavljene) brzim i transparentnim odlukama izabere novi.

6. Pravi izbor za moderatora trebalo bi da budu najaktivniji članovi Vukajlije sa zavidnijim rangom na sajtu (recimo top 300, 400, 500 ili slično).

7. Možda bi bilo dobro odvojiti moderatore sajta od moderatora foruma zarad boljeg i efikasnijeg funkcionisanja Vukajlije.

To su bile neke od ideja a želeo bih da čujem i vaše cenjeno mišljenje.

што се уопште мучиш да пишеш ово? јел мислиш да си први који је исто предложио?

Ako ce da umoduje stalno aktivne clanove nece moci da skrpi fazon 15 ljudi. A i ko da on zna ko je pa aktivan, boli ga kurac...

Kafa ima i toga ali bi trebalo da mu je stalo jer je ovo njegov sajt.
Neka imenuje najaktivnije ljude koji su voljni i neka se ovo završi više.
Nije to toliko teško. Ima ljudi ovde koji su zaista voljni.

Ono sto mu se mora priznati da mu je bol u kurcu konstantan i kad je od sajta moglo svasta da bude i kad je u rasulu, trebalo bi numerisati revolucije, vise revolucija nego sto se on puta uloguje

Resenje je da prestanete srat

Neće biti Rus.
Stanje na Vukajliji je depresivno. Velika većina legendi ovog sajta je neaktivna, malo kreativnog i uopšte bilo kakvog sadržaja je dostupno ljudima.
Tako da Kaizen mora da se razmrda i da pokaže dobru volju da reši ovo zajedno sa svima nama.

Ja imam pitanje jedno, jerse tokom štrajka pišu samo defke sa parolama protiv vlasti ili?

EVO MOG CENJENOIG MISLJENJA:
SVE SHTO JE DOBRO KRATKO TRAJE TO DA ZNASH PA TAKO I VUKAJLIJA IMA SVOJ DOMET JASNO JE DA NIJE SVE OVO OD JUCHE GODINAMA UNAZAD JE SITUACIJA NA SAJTU TAKVA KAKVA JESTE I TU SE NISHTA NE MOZHE UCINITI.SEM JEDNE STVARI.
A TO JE DA JA POSTANEM MODERATOR
DA SE UVEDU NOVITETI I DA SE SAJT POBOLJSHA I PRE SVEGA DA IMA DOBROG SADRZHAJA

Odobravam Kashof, ali naravno biti pristojan i paziti na rečnik.

Коначно писмен и разуман човек... Браво, Смирнофе! Али кад ти магарац води гомилу магараца у револуцију без стратегије и јасног циља, онда ти је јасно да твог предлог нема коме да буде упућен. Сад ћеш добити гомилу објашњења зашто је твој предлог глуп, а ти - смарач. Револуције су увек биле и остале најкраћи пут да магарци испливају на површину и да заузму водеће позиције. Ово није револуција, ово је само дрека магараца која се завршила када су исти отишли да спавају. И сада - мук.

Револуњњњњњњааааааааањааааааааањаааааааааааааањаааааааааааааааа!

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201506/728637/cigara-pokrene-revolu.jpg

DA LI JEBETE, KOLIKO ČESTO I ZAŠTO NE?

VERUJTE MI, KADA SE SAJT POBOLJSHA BICE MNOGO BOLJI

Ivanović bi pozavideo na pošalici

I JA NISAM IRONICAN KAO SMIRNOF I GRANKA

TO JE MOJ FUNDAMENTALNI STAV

Srbenda aj brate malo ozbiljno.

HOĆETE DA POKRENETE SAJT? NAPIŠITE DO PONOĆI KOJU DEFKU I(LI) NAPRAVITE KOJI POSTER I(LI) REAKCIJU, PODELITE 100-TINJAK OCENA...
ALI KOME SE TO JOŠ DA?
KOGA BOLI KURAC