Prijava

CILJ STRICA:
Cilj Strica je svaka borba protiv bilo kog oblika NOOBIZMA u svim sferama interneta.Nastao je kao reakcija na predugačke NOOB rasprave o životu, DNK, svemiru, ratu u Avganistanu, naftnom lobiju.. A kasnije se raširio i na borbu protiv raznih drugih oblika NOOBIZMA i uopšte NOOB osoba.
-------------------

strisosnivach - ollanik
stricmaster - cara
stricmaster - tibor
stricmedium - rasni
stricnoob - celt

I S T O R I J A T
Stric pokret je nastao na Vukajliji, posrnulom rečniku slenga. Stric ideologije ne bi bilo bez Olanika, njenog osnivača. Stric je nastao spontano, tokom jedne vrlo dosadne rasprave na forumu vukajlije. Tada je olanik u tu besmislenu i vrlo dosadnu raspravu ubacio jednog dijagonalnog strica. Tada Stric ulazi na velika vrata, kako mu i dolikuje. Stric ne bi bio u ovome obliku da Stric ideologiju nije počeo da razvija Tibor Vaci, sredovečni parketar iz Kanjiže. Zahvaljujući njegovom madjarskom poreklu Tibor je odmah uvideo potencijal Strica i odlučio je da ga predstavi u provoj Stric temi. ,,STRIC- LORDOVI STRICOVANJA". Drugi post na toj epskoj temi je bio Carin, gde je odmah podržao Stric ideologiju i prvi put ubacio strica od 90 stepeni. Brojni autori su postovali na ovoj temi jer do tada ništa slično nije vidjeno na Vukajliji. U moru postova iskazao se i Rasni koji je, iako dosta mlad, odmah pokazao sklonosti ka Stricovanju i svoj veliki stric talenat. Rasni je zasenio sve ostale koji su pokušavali da stricuju te je tako dodat u veliku Stric ekipu. Postao je Stric mediuma. Tada su se već pojavili i prvi protivnici Strica, kao što je i Cornelije poznat po svojim invalidskim kolicima na pogon akumulatora. Kada se Stric ekipa oslobodila svih protivnika na prvoj Stric temi počele su i prve Stric pošalice koje su naišle na veliku podršku vukajlijaške javnosti. Tada Stric počinje polaku da se širi po sajtu. Stricuju se žučne rasprave, Stricuju se glupe čet priče i Stric polako postaje sastavni deo Vukajlije i počinje da ga prihvata veliki broj autora.
Nagli uspon strica je zasmetao namćorima i iskompleksiranim osobama. Tada se javlja nekoliko teških protivnika Strica. Jedan od njih je i noob Celt koji je u to vreme bio mod. Kao i svaka velika ideja Stric ideologija je naišla na mnogo jačeg neprijatelja (kao što su i hrišćani naišli na progon nedugo nakon osnivanja religije). Pozicija moderatora je Celtu dala mogućnosti da zaključa Stric prvenac i tako razljuti brojne pristalice Strica. Tada je oskrnavio ime prve teme koje ni do danas nije promenjeno. Mnogi nisu razumeli zašto to Celt radi. Bilo je raznih nagadjanja, jedni su mislili da je to zbog neuspeha u stvarnom životu, drugi su mislili da je ti zbog njegovog ograničenog intelekta, treći da je to zbog malih dimenzija njegovog polnog organa... Na kraju se ispostavilo da je to radio zbog toga što je Stric čista suprotnost njemu. Tako se razvio i nubizam, glavni protivnik protiv koga se bori Stricom. Od tada se Stricom bori protiv raznih oblika nubizma. Druga Stric tema po imenu ,,STRIC 2 - lordovi uzvracaju udarac " je zaključana posle nekoliko postova i takodje je i njoj promenjeno ime. Stric je pretrpeo teške udarce, ali njegova ideologija nije ugašena. Treću temu je otvorio Rasni i ona je doživela velike neuspeh zbog Celtovog terora. Iako je imala perspektivno ime ,,STRIC 3 - lordovi će jebati " nije ostvarila željeni efekat i nastavila se Celtova tiranija. Tada se Rasni odlučio na radikalan potez- istricovao je čitav forum.
http://www.dodaj.rs/f/I/s0/2VauqrcL/106010491585942911632915.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2f/13L/1r8YMiJw/106089991585942881632918.jpg
Naravno, našao se na udaru moderatorstva i dobio je ban. Tako je ušao u istoriju kao prvi Stricov mučenik.
Pošto su se Stricovi učenici uplašili banova neko je morao nešto da preuduzme. Zato je Tibor otvorio temu ,,STRIC 4 - tajni sastanak lordova i konsolidacija redova ". Na toj temi se digla čitava pobuna što je Rasni banovan. Celt je tada uvideo da je kukavica i da ne sme da ide protiv čitave Stricove vojske. Promenio je ime teme i došao na temu, našao se pod pravom paljbom Stricovih vojnika, a nokautirala ga je NOOB kocka. Posle brojnih Stric i NOOB kombinacija Celt je popustio i bio je prinudjen da odbanuje Rasnog. Medjutim posledice bana su bile strašne i Rasni je psihički popustio. Organizovao je Buhtla prevrate koji su se negativno odrazili na Stricovu već urušenu strukturu. Zato je izbačen iz Stric tima i preimenovan je u Stric NOOBA. Ubrzo je Rasni shvatio veličinu svoje greške i vratio se starim Stric aktivnostima i vratio se u Stric tim na mesto Stric beginera.
Posle još jednog u nizu nepravednih banova prema Rasnom Stric ekipa je odlučila da da sve od sebe da bi se nepravda ispravila i otvorena je nova tema u nizu ,,STRIC 5 / vaskrsnuce rasnog". Glavne Stric glave kao što su Cara i Tibor su pritiskale moderaciju i Rasni je dobio odban. Nekoliko NOOBINA je napalo temu, ali su ih oterali sa nekoliko Stric bravura. Rasni se vratio jači nego ikada i Stric ideologija je doživela napredak posle dužeg vremena, u Stric redovima se osetilo jedinstvo. Stric lordovi su se šalili na temi i kvalitetno se družili. Medjutim opet se naišlo na nerazumevanje moderacije i Stric tema broj 5 je zaključana, a ona Stric tema ,,STRIC 6 - gudachki kvartet " je obrisana nakon prvog posta. U gudachki kvartet su spadali Ollanik, Cara, Tibor i Rasni.

Potom su usledili različiti specijali. Kao što je bio i ,,STRIC SPECIJAL - 365 dana STRICOVANJA " koji je na žalosto obrisan, ali se zan da je to bio Tiborov epski pokusšaj da stricuje svaki dan po jednom i to u roku od godinu dana. Takodje je otvoren i novogodišnji stric ,,NOVOGODISHNJI STRIC". Na toj temi su se prvi put ubacili primesi manela u Stric pokret. Tu su se pridružili novi članovi kao što je Dankan Ferguson.
Posle malog Stric zatišja Cara je uveo STRIC HAKS MOD TIM i time je malo skrenuo sa Stricovog puta. Rasni se polakomio povlasticama i priključio se tom mod timu. Zbog opšteg nezainteresovanja Kaizena za sajt otvorena je tema ,,STRIC 7 - PISHANJE PO GAZDI" gde su se ispuštale izlučevine na vlasnika sajta i gde su upućene brojne uvrede na njegov račun. Takodje je i otkriveno prebivalište Kaizena (trošna kuća na periferiji Pančeva). Gazda se postideo zbog slika kuće i zaključao je temu. Sledeća Stric tema je ,,STRIC 8 - USPON KA MOD TEAMU SVI STRICHEVI PRIJATELJI" gde su u uvodnom postu popisani svi Stričevi prijatelji. ( u trenutku pisanja ovoga vodiča tema je još bila aktivna).
Tibor je da bi sve Stric vojnike vratio na pravi put otvorio vandrednog Strica koji nas je podsetio na prave Stric vrednosti ( u trenutku pisanja je ova tema tek u svom začetku).

----------
SVE STRIC TEME:

http://vukajlija.com/forum/teme/63432-stric-nubovi-stricovanja?strana=1
http://vukajlija.com/forum/teme/63542-stric-2-lordovi-uzvracaju-udarac
http://vukajlija.com/forum/teme/63543-stric-3-nubovi-ce-da-se-jebu
http://vukajlija.com/forum/teme/63553-stric-4-tajni-sastanak-lordova-i-konsolidacija-redova?strana=1
http://vukajlija.com/forum/teme/64215-stric-5-vaskrsnuce-rasnog?strana=1
http://vukajlija.com/forum/teme/67215-stric-7-pishanje-po-gazdi
http://vukajlija.com/forum/teme/67226-stric-8-uspon-ka-mod-teamu-svi-strichevi-prijatelji

----------
STRIC REČNIK:

-Vertikalni Stric:
S
T
R
I
C

-Stric od 90 stepeni:

STRIC
T
R
I
C

-Skraćeni Stric:
S3C

-Nulti Stric:
-----S------
--T-----T--
R----------R
--I-------I--
------C-----
- Hrišćanski Stric:
STRIC # STRIC
STRIC # STRIC
############
STRIC # STRIC
STRIC # STRIC
STRIC # STRIC
STRIC # STRIC
STRIC # STRIC
STRIC # STRIC

-NOOB kocka:

N-O-O-B
O------O
O------O
B-O-O-N

-NOOB na kub:
______________________________________
__________B..O..O..N____________________
_______O.........O...O___________________
____O.........O.......O___________________
_N..O..O..B...........B___________________
_O..........O.......O_____________________
_O..........O...O________________________
_B..O..O..N____________________________

---------------

STRIC EPILOG:
Stric je nematerijalan i on je dosta ispred svog vremena. Stric tim smatra da će Stricovo zlatno vreme tek doći i da će se gomila novih ljudi pridružiti Stric ideologiji.
----------------

STRIC BELEŽNIK: Rasni.

Kafana će uvek pišati po vama pozz

Bravo rasni ponosan sam na tebe

Hvala Tibore, ulozio sam dosta truda.
EDIT greskom obrisah post jer sam na tac skrinu, porucio sam boxeru da procita prvi post.

Samo promeni da je 365 dana stricovanja trebao da bude moj eprski poduhvat u kome sam 365 dana trebao da stricujem svaki dan po jednom

Eto ga. Edit izvrsen.

Preljepo napisano, totalno zhivopisno, perfektni opis !!! Zanima me dal' će se praviti neki film o
STRICU,
T
R
I
C
U

jer bi sa dobrom gloomacxkom ekipom i ovakvom fabulom, komotno mogao osvojiti i zlatnoo palmoo!

Bravo josh jednom na fantastichnom sazhetku

Ako neko ima neku dopunu ili nesto neka mi kaže.

Da li zelis biti sa mnom zauvijek ?
- Momak : Ne .
Djevojka : Da li bi plakao ako odem daleko?
... - Momak : Ne.
* Cula je dovoljno i bila je povrijedjena.Suze su isle niz njeno lice.
- Momak je uhvati za ruku i rece :

- Ti nisi lijepa , ti si PRELIJEPA !
- Ne zelim biti s'tobom zauvijek ,ja HOCU i TREBA mi da budem sa tobom zauvijek .
- Kada bi otisla ja ne bi plakao ... Ja bi UMRO !!!
Momak : Molim te, Ostani sa mnom ..
- Djevojka : Hocu ...
Veceras u ponoc tvoja prava ljubav ce shvatiti da te voli .
Nesto dobro ce se ti se desiti izmedju 1-4h sutra, a to moze biti bilo gde
Spremite se za najveci sok ! Ako ovo ne postavite na 5 drugih stranica , imacete problema narednih 10 godina

vrlo čitko
-NOOB na kub:
______________________________________
__________B..O..O..N____________________
_______O.........O...O___________________
____O.........O.......O___________________
_N..O..O..B...........B___________________
_O..........O.......O_____________________
_O..........O...O________________________
_B..O..O..N__________________________
predobro

Ovaj Celt je izgleda neka žešća pička od čoveka xD

P O D R Š K A Z A S T R I C A
O
D
R
Š
K
A
Z
A
S
T
R
I
C
A

dodaj me kao prijatrelja decxko

Rasni poljubio bih te u kosu al postim.
HAHAHAHAHAHAHAHAH
Kapiras , nisi se prao dve nedelje

nije nego je Ramazan :))))
(kao razmazan da )

Namazan hahahahaahha kapiram

skechosnivach - Jova Radovanović
skechmaster - Eru Ilúvatar
skechmaster - ПАНЋЕРА
skechmedium - Đoto
skechnoob - ?

не брт

skechosnivach - Jova Radovanović
skechnoob - ђото, во, кисарми, просечни, генерално сви из чекаонице и још 2879562 других

skechosnivach - šomi

:DDD