Prijava

Neopevano je bilo tada. KOliko se samo zakuvalo. Nebojša, ako se ne varam, mislim da stvarno nije bio normalan. Ko zna možda je i trol koji to ni sam nije shvatao.

Pa znaš valjda koji su dupli nalozi. Ne znaš koji je čiji ali znaš da su duplaci.

Ma poenta je da ne možes da znaš. Ne vidiš ga i ne možeš da znaš. Mozda on tebe zajebava i troluje a ti se primaš da njega troluješ. Koliko god da te napusava ili najebava majke ili da ti prica da je bio na trosku u dva noću. Ne možes da znaš.

Ne slushaj ga rasnee troluje

Pogledaj smao recimo vucicapedra, očoje dupli, niko ne zna čiji je nalog ali je dupli. Nagadja se da je Džeriko, Janpi....
E sad po aktivnosti možeš reći da li je dupli ili ne.
Sad da ja uzmem da napušavam nekoga po kome tarima postera a da ne zna da sam ja rasni, sigurno bi znao da sam dupli, ali ne i čiji dupli.

Pazi, još sam ti napomenuo na početku da te mozda trolujem od dosade, i ti si ispisao valjda 10 postova koji nemaju veze sa stic pokretom i stricom uopste.

meni lepo, baš smo se ispricali.

I podsetio me Cara na nebojsu rukometaša. Ozbiljan trol. Ej išo na mopedu na trosarinu u dva noću.

Ovo nije trol što sada piše ako troluje. Trol je ipak na nekom nivou. Tipa imaš drugaricu koja je u komi i rekla ti je da javiš na vukajliju i karike. To je trol, nevešt ali dobar trol s obzirom da je to bila 2011. godina.

Mislim ovakva priča nije trol i ako te laže, odnosno troluje. Možeš to stalno i svima da radiš ali ti ne pričinjava neko zadovoljstvo.

S
T
R
I
C

Nije trol, ovo je vise spem. Mada ako spem ima za cilj da ti pokvari temu namerno, ciljano, onda je trol. Nisi slucajno poveden na put kojim nisi trebao ići već te neko odveo. A ti si trebao ostatina Stričevom putu.
A skrenuo si s puta objasnjavajući meni šta je trol.

odoh ja da spavam, lepo smo se ispričali.

Laku.noć.

Ako ti je ovo trol svaka ti cast, daleko ces da doguras u trol karijeri.

S3C

\●/ S\●/T\●/R\●/I\●/C