Prijava

opravdano, vise mrzim penzionere od cigana

Рокно сам генерала у нади да ће се његови војници разбјежати обесхрабрени, а они су љући него икад. овога пута сам стварно усро мотку лол

kad je to bilo i gde??

hahaha i jos izgleda ko da izvestava sa lica mesta ,,ovog puta sam stvarno ustro motku,lol,.,

javi kako je proslo na kraju,autobuse

Chekamo naslov u novinama...

па и извјештавам са лица мјеста. таман се пријатељски растанем с пичком због које сам био прсо и мислим е сад сам нашао мир и има да се уозбиљим и све, и онда после два дана узмем и одјебем све тренутне и будуће послове и прилике које сам имао у читавој овој области, 100 км кругу од ње. људи зинули. сад се смијем ко будала сам себи а има после пар мјесеци да плачем.

Kako sereš. Reci tačno šta je bilo a ne ovako uvijeno. Znamo samo da si se izblamirao pred nekom prepičkom, a ona misli da si ružan.

Znam da ti je srdašce načeto, Buse (ne da mi se kucati "Autobuse", oduzima mi vrijeme i traži manuelnu sposobnost). Prihvati posao i okupiraj glavu istim, pomoći će, makar i privremeno.

Расни, боли ме курац шта ти мислиш иди једи стиропор.
Целтић, фала на "савјету" али ја ипак мислим да си ти један од најнедуховитијих људи на сајту овом. скечеру један

али ја ипак мислим да си ти један од најнедуховитијих људи на сајту овом

Autobuse, moj savjet je bio potpuno iskren, jer sam bio u sličnoj situaciji kao što si ti sada. To što ne prihvatiš savjet kad ti se nudi, to je do tebe. Nema veze, misli kako hoćeš, ali ja nisam imao nikakvu lošu namjeru.

Расни, боли ме курац шта ти мислиш иди једи стиропор.

LOOOOOOOOL
Ti imaš problema u RL a ja nemam, zato tebi preporučujem da jedeš stiropor hehehehe

Јебига целтице, савјет не помаже јер ствар је у томе да сам поптуно свјестан ситуације и да сам се сјебо овако, али не могу помоћи себи, кад једна ствар крене наопако ја разјебем све што могу, не размишљам рационално. уосталом већ је касно да исправим све, немогу рећи човјеку е оћу ја да одрадим тај посао за тебе, то што сам ти написао у 3 сата ноћу да се јебеш, био сам пјан јебига, извини. оно, не звучи баш професионално.

Ok, nou haaard fiiiilingz.