Prijava

Crno jezero

Putujući Sveti Savo po Jezerima dođe u neki manastir na konak. Tu bili neki kaluđeri, koji su zavideli Savi što je štovan u narodu, pa se zdogovore da mu poture jednog pijevca u torbu, samo da bi mu nanjeli pakosti.

Kad ujutru pođe Sveti Savo dalje, oni ga zaustave i počnu vikati, da im je ukrao pjevca. Sveti Savo stane im govoriti: "Za Boga, braćo, kako bih ja to učinio! " A oni uput, pa u torbu: " A da šta ti je ovo?" Sveti Savo kad viđe, dosjeti se, šta su kaluđeri šćeli, pa mahnu svojom štakom i reče: "Da Bog da se sad sve ovo u Sodom pretvorilo!" Toga časa Bog naredi, nestade i kaluđera, i manastira, i svega što je ondje bilo, no se stvori jedno crno jezero. I to je jezero uvijek jednako, niti mu voda pridolazi, niti otječe; a niko ne smije u njega zagaziti.

Nekad razmišljam koliko bi se bolje živjelo da je sv. Savo bio malo društveniji. Fazon da je imao nekog druga da putuje sa njim i ono on kaže "Da Bog da se sad sve ovo u Sodom pre..." a ovaj ga prekida "neka te Savo brate, šale se momci malo, je li tako momci?"

ili npr.

Svetog Savu srela šljaka

Kad je Sveti Sava stupio u jerusalimsku crkvu na vrata, srela ga je šljaka sama, a niko je nije nosio niti držao, te pred njega stala. Sveti Savo se začudi, Pa zapita sveštenike, koji su u crkvi bili: "Šta znači ovo?" Oni mu odgovore: "Prije nekoliko vremena živio je ovdje jedan vladika, kome je bilo ime Sava. Kada je bio pri poslednjem času svoga života, kazao je: "Ovu šljaku ostavite u crkvu. Iz dalekih zemalja doći će sveštenik istoga čina, kog sam i ja. Ime će mu biti Savo. Kad on stupi u ovu crkvu sama će ova šljaka njemu poći". Sveti Savo uzme tad šljaku i donio je sa sobom iz Jerusalima u Srbiju.

Zamislite da mu je sad taj ortak bio tu i kao:

-Što ti je to u torbu Savo?
-Šljaka pobro
-Oooo Savo ostavi tu ticu na miru imamo prečeg posla.

ај не сери. боље признај да ти је свети саво имагинарни друг и да причаш с њим у тренуцима самоће.

Sveti Savo liječi ljude od šizofrenije

-Savo đe si?
-Eo me nema.
-Kako te nema.
-Pa fino
-Okej

skeč.jpg

Hahaha Anđelko kru' te ranio, šta je ovo?

@celtic kakvo je to pitanje ko da nikad nisi video picu ismesenu od gusenicokerova

Da, ali ono, meskalin jebe, ne vadi!

Pica i LSD(Google Deep Dream)!

молим се свим познатим и непознатим боговима да анђелко није почео да користи опојне дроге

ко ће нас онда чувати...

Nije nikad i ne planira, nemaš brige.

Ima i lepsih od nje.
Npr moja baka

браво анђелко знао сам да си карактер и да се нећеш поводљиво прикључити овима који су већ упали у вртлог без повратка због дроге

Miloše, baka je bila bonnie lass u svoje vrijeme.