Prijava

labokv

uu vise dlaka ima na brkovima nego na glavi.ko je ova osoba

Није то стварни човек, то је воштана фигура Павла Вуисића.

rasnijeve noge ipak ostaju oprane

Koliko je genijalno ovo što je direktor napisao.

Eru Ilúvatar
ti si običan degen ludi psihijatar, poslednje što ćeš videti je smrt u vidu imena eru iluvatar.

Pogledajte samo ovo, uvredio me + mi preti... Ozbiljno nam treba neki dobar mod da očisti ova govna PRELJEVA! Ali ozbiljno, nisam se uvredio ali mora da ima neka granica koju ne smeš da prelaziš... Klinci i pederčine slični ovom noobu vladaju sajtom jer ih niko ne sprečava!

I naravno da su sve ženskinje pobegle sa sajta kad su videle da su samo pederčine ostale da seru BUKVALNO i kače slike malih kurčeva a i onih golemih crnačkih crnih usranih jebali vas oni! u moje vreme kačili smo sise, sad na vukajliji samo kurčine možeš da vidiš!
PU!

http://icons.iconarchive.com/icons/saki/nuoveXT/128/Small-arrow-up-icon.pnghttp://icons.iconarchive.com/icons/saki/nuoveXT/128/Small-arrow-up-icon.pnghttp://icons.iconarchive.com/icons/saki/nuoveXT/128/Small-arrow-up-icon.png

Ovo je nesnosno tachno. Krah vukajlije ne ide sam. Pichke kao i obicho, mogu da namirishu fushere, i ova marva koja je "preuzela sajt" je poput cigana koji osvoje teritoriju. Ne dolazi im niko, ne zato shto ne smeju, nego zato shto smrdi.

ZAPAMTITE OVAJ POST PICHKE

Random debil sa sajta random ribi: Alo chuti kurvo glupa mrsh u kuhinju.

Random debil: To matori nek ide da se jebe u RL

Trechi random debil: Bolje je i ova gej atmosfera nego da gledam gomilu pichkopachenika
kako pati/muva shta vech ove nesrechnice sa sajta.

Chetvrti degen: HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Normalne ribe ne treba napusavati, nenormalne treba i u rl i na netu

Prvo se usaglasite oko toga šta je glavni problem sajta, manjak žena ili višak klinčadije, pa onda rešavajte i to na sledeći način. Ukoliko se ispostavi da je prvi, pozovite vaše žene, vaše verenice, vaše devojke, vaše majke, vaše sestre, vaše kćerke, vaše tetke, vaše strine, vaše snajke, vaše bake na ovaj sajt. Ukoliko se ispostavi da je drugi, nemate se šta cimati, godine će odraditi svoje.

gde su nam otišle žene :(((
lemajo i natnat vrati te nam se

Banovati sve sto je rodjeno dok je tito bio ziv, to su zatrovane generacije koje izjedaju ovaj sajt, jedini ja izgleda primecujem

Figure su pravila deca sa daunovim sindromom na kreativnoj radionici.. Sram vas bilo, čemu se podsmevate