Prijava

Грањка, мени лично не сметају дугачки постови, али могу да прочитам одједном 5-6, али не и 15-20. А некад умете Трулекс и ти да се распишете да човек не може да вас похвата. Још кад дођу Валдемар и Чак, не знаш шта прво да читаш, поготово ако су последње 3-4 стране преплављене таквим постовима. Немају сви живце за то, људи махом овде дођу да одморе мозак, зато се сморе чим виде пост дужи од 2-3 реченице.

Ajde i da neko pametan piše te postove, da ti imaš nešto zanimljivo da pročitaš. Nego tu seru dureks i granjanka i takmiče se ko će više gluposti i sranja da napiše.

granjkine postove od 4 km ne citam cak ni kad se meni obraca ...

Јесте, Расни, љут сам, сав киптим од беса. Нисам знао да ми је живот јадан, сад кад си ми ти рекао, ево пао сам у депресију. Шта да радим, шта да радим? Имаш ли неки савет, о мудри човече? Просветли ме, опамети ме. Помози ми.

Поздрав за поглавника и његов метрички систем.

Takvima ni socijalne službe godinama ne mogu pomoći pa se neću ni ja truditi.

Коме су икада држава или социјална служба помогле? Ти не можеш да помогнеш ни себи, а мени ћеш делити савете. Ајде... не ложи се. Ниси ми дорастао. Иди шетај. Види да нисам у катастру.

A kako si dokazao da ti nisam dorastao?
Koliko vidim ti si ovde natrpan.

Јеси ли био у катастру?

Bolje se vrati dugim postovima, tako barem neko pomisli da si nešto pametno napisao. Ovako se vidi da su sve same gluposti.

Не видим зашто имаш потребу да се свађаш са мном, глупи су ти и смешни покушаји вређања, ниси дорастао задатку. За глупог човека је све глупо. Искулирај се.

Mislim da je bila u pitanju neuobličenost njegove avangardne prirode jasnim programskim manifestom, usled čega su se javljale proizvoljne interpretacije, što je na kraju dovelo do raspada pokreta zbog njegovih unutrašnjih kontradiktornosti.

"I najcrnja nedaca mora ustuknuti pred razboritoscu filozofije."

E. A Po- Gubitak daha

Savrseno tacno!

Psihički obolela osoba. Samo vidi ustaše i zavere neke.

http://www.rtv.rs/sr_ci/politika/holandija-pad-srebrenice-kao-velika-zavera_615898.html

Јесу ли и Холанђани психички оболели или би ти и даље да се свађаш са мном? Другим речима, можда теби јаснијим - зашто је`ш говна без разлога?

KAKVE VEZE IMA SREBRENICA SA STRICOM
TI SI JEBENI BOLESNIK

Banirajte obojicu zanavijek

Psitj se uzbudio.
Pije pivo sa ljudima a iza ledja prica najvece gadosti.