Prijava

nece da bude o lori palmer, ko zna o cemu ce da se radi

Biće jako politički obojena ova sezona Labo.

Kuper će da pređe na Islam vjerovatno.

da sad je jebeni islam glavna tema

Radnja će biti smještena u malom gradiću Fergusonu u Misuriju, gdje maloljetni crnac biva upucan u noći između dva datuma.

Svi traže bijelca koji je počinio taj gnusni zločin ali se na kraju ispostavi da ga je ubio gej crni musliman.

Kuper onda ide kod nekog hodže da mu isćera BOBa, i poslije toga pređe na islam kako ne bi ispalo da je rasista kad optuži ovog tipa za ubistvo.

uh taman pred junski rok da okinem sve

Ja sam procitao knjigu koja je objavljena u novembru prosle dine, zove se The secret history of TP.
Tu ima dosta intra vezanog za ovu novu sezonu. Pisao ju je Frost. U principu ima dosta spojlera vec u samoj knjizi. Bice vam jako jako zanimljivo u svakom slucaju

daj jebote ladno niko ne gleda

krenulo je dobro posle je Linč krenuo da razvlači (s izuzetkom one odlične epizode sa atomskom bombom)i izdrkava se sad scenama od petnes minuta gde ona juri mušicu da ubije, ubacuje sve i svašta mogo je i sina dragana kako zaustavlja voz, i inače ritam usporen a bez opravdanja, al videćemo verovatno će se izvući na kraju

Jebe serija, čista linčovština nema elemenata sapunice kao prve dve sezone, nema ljubavnih trouglova, prevarenih žena,prevarenih muževa,zavađenih komšija, frke oko nasledstva da zauzimaju pola skrin tajma. Pre je valjda to moralo da bi se serija prodala sad mislim da Linč ima potpunu slobodu da radi šta hoće. Fali samo originalni šerif Truman mnogo iako je i ovaj, brat od originalnog šerifa Trumana dobar, glumac u penziji jbg,jedino ako nema baš zdravsvenih problema ozbiljnih mogao je da se vrati još ovu ulogu da odigra ipak ga je proslavila.

Toliko sam primljen na twin peaks da sam sa ogromnim uzivanjem odlgledao kako konobar pet minuta metla kafanu.

kuper se polako budi, sve je agilniji

Само немој да се пробуди у последњој епизоди. :)

ne verujem da je linc taj tip govneta da ostavi kao klifhenger