Prijava

Solidna milfara ova nova Kuperova tj. Dagijeva . Prava american socccer mom.

brate aj mi reci da nisi gledao lezbo scenu u mulholland drajvu

Ladno nisam izvalio Naomi Vots lol.

Изгледа да ће стварно да се пробуди у последњој епизоди сезоне, па бре деда јебала те медитација да те јебала. Могу да издржим да све буде успорено и на тренутке ретардирано али да Купер не склопи једну реченицу то баш и не иде.

A što ste zapeli sa Kuperom? Što mora da se vrati iz ovog stanja ikada? Lik je proveo 25 godina u Black Lodge-u.. Nije vam palo na pamet da će možda ostati do kraja biljka? I što je to toliko loše? Ima do jaja novih likova. Meni se svidja što ima mnogo više Linča (Gordona Kola) recimo.
Ako je neko čitao Secret History of Twin Peaks, tu ima dosta toga objašnjenog šta se dešavalo u ovom medjuprostoru od 25 godina, kao i šta se dogadjalo pre slučaja Lore itd. Ko voli neka nabavi knjigu, neće se ni malo pokajati. A sada u Oktobru treba još jedna Frostova da izadje.

Ako je neko čitao Secret History of Twin Peaks

Knjiga koju najsporije čitam. Kako je dobro odrađena, vizuelno, kao prvo. A onda te povezanosti sa raznim slučajevima iz FBI, pomaže dosta da se pohvata sve.
I naručena je već nova koja izlazi u oktobru, nadam se poslednja. Bilo bi previše da izdaju milion knjiga.

Pa ne mislim da bi bilo previše, jer se priča produbljuje i može tu dosta toga još da se objašnjava i razjašnjava. Bilo kako bilo, stvarno je neophodna da bi se mogle gledati nove epizode pravim očima. Bar ja mislim.

Ja mislim da je baš u tome poenta, da od reditelja dobiješ dio i interpretiraš ostatak. Kao bezbroj onih teorija na redditu i fejsbuku, ja ih čitam kao da je svaka pojedinačno tačna. I uopšte mi ne smeta što možda nijedna nije. Ako postoji zaista Linčova ideja i objašnjenje za sve. A možda ne postoji. Znaš i sam, vjerovatno, kako on snima. Upadne mu onaj Frank Silva u kadar i on ostavi snimak: Valjaće. I ono baš bude odlično, a nije pratilo neku ideju.
EDIT: Knjige su kao nastavci filmova. Ne treba pretjerivati.

Da, ali zapravo nastavak prati ideju. Prva sezona nije pratila ideju, jer je bila zamisljena kao mini-film, pa je zbog gledanosti pretočena u seriju. Sada je to već uveliko deo slagalice, što se vidi i u knjizi. Tako da bi bilo sjajno da bude nastavaka, što serije to i knjige. Nikada dosta toga meni

Мени лично фали да видим моменте нормалног Купера као на пример фора са Тибетом, паткама, Ламом... Мада је и овај зли купер јако добро одрађен за сада. Ок је Гордон Кол само немој опет Линч да прави сцене као она кад се љуби са оном што продаје пите, тотално непотребно и фора кад он чује само шта она прича. Али добро имаш књигу вероватно је и тај моменат објашњен тамо и вероватно није само да би матори "доватио" нешто под камерама тако да не кењам ја много. :)

Jesi li naručio novu, Bushido?

Nisam, biću u Amerikama oko noći veštica pa ću kupiti taman tamo

opsesivni gledači serija smaraju sa krajem twin peaksa, mnogo ih iritira što serija nije odrađena po klasičnom modelu početak zaplet kraj već vodi sasvim neku drugu priču. ko da je bitno i da se u poslednjoj epizodi sezone kuper probudio, ima veze s pričom al' nije od presudnog značaja. 90% njih koji su gledali novu sezonu, ili se nisu pohvatali sa prvom (o filmu da ne govorim) ili su krenuli zato što je urbano gledati sad twin peaks.
je l' neko naručivao knjige iz amerike, pa da mi kaže otp koliko je poštarina da se ne bahćem ako je preskupo, a vrv jeste

The secret history of Twin Peaks me je koštala nešto malo preko 20 eura sa Amazona.
Ovu novu sam naručila preko Book Depository za oko 18 eura. Izlazi krajem oktobra.
Što se tiče serije - "art doesn't have to be solved".

opa, sve to sa poštarinom?

Da, uvijek nađem free shipping kad naručujem. Još na prijemu pošiljke dam euro i to je to.
Imaš akciju: tri knjige za manje od 40 dolara. Ove dvije i Tajni dnevnik Lore Palmer, pisala Linčova ćerka.

sad sam to videla, otp kad ti je stiglo?

Čini mi se da je za 7-8 dana stigla na adresu najbliže pošte.

U trećoj sezoni dobar je početak kraj odličan i osma epizoda i još po nešto ostalo komotno može da se briše i da se sastavi jedan dobar film od tri sata.
Onaj sa onom lopatom, braća Horn, Norma i Veliki Ed, ono da se svaka epizoda završi s muzikom i nekim nebitnim likovima i ostale gluposti koja je njihova svrha?

nzm brt meni su oni upotpunili kontekst, kao što u prvoj i drugoj sezoni imaš milion sporednih likova i onda njihove priče npr. džejms i dona su me ubijali koliko su me smarali pogotovo dona najgori lik ikad

uh za donu mi žao što je liland onomad nije priklao... al da bre u prve dve sezone te priče imale neki početak i kraj ovde se pojave onako uz kurac mogo je bilo šta da ubaci da popuni te praznine recimo koja fora sa ben hornom i sekretaricom oni se tu kao muvaju ona se vraća kući tamo bolesan muž i misliš sad će nešto da se desi bilo šta ono ništa Linč ih ladno zaboravio kao ma nije ni bitno