Prijava

тема је врх а теби нико није крив што си имао 5 из владања па не можеш да учествујеш!!!

da ispricam ovo, cekam odavno ali nije bilo pogodne teme. Uglavnom osn. skolu sam pohadjao od 2002 do kraja 2006te znaci od petog do osmog...U odeljenju tada smo imali jednu Tijanu (nije pravo ime tijana ali da se ne bi prepoznala, pa nek bude tijana) koja je imala najbolje sise u generaciji osnovnih skola 8og razreda tada za nas, znaci od svih osnovnih skola u gradu ona je imala najbolje sise u klasi ok. A bila je i fina izgledom, neki su bili i zaljubljeni. Svi smo mi medjusobnom pricali o tim sisama znate kako to ide i velicali ih kao da su neki totem. E sad u odeljenju je bio i jedan Zeljko (to mu je pravo ime) koji je bio iz jednog prigradskoh naselja, poprilcno los djak, los izgledom, plav zakrzljao i nije ga interesovala skola ok, igrao je folklor cini mi se.

Leto je 8og razreda bilo zakljucuju se ocene, matura, rastajemo se i to, veliki je pritisak medju nama bio. Jedan dan tako pred kraj cekamo muzicko ispred kabineta i koskamo se onako, vamo tamo, buka i u jednom trenutku ovaj Zeljko pritrci kod ove Tijane i uhvati je za korpe od brusa (to je tad bip pojam!) i pocne da je vuce jednom cetiri pet metara po hodniku, ona vristi kao rukama ga bije i sve i pusti je na kraju. :D Posle ga tuzila kod razrednog, bilo frka da mu smanje ocenu iz vladanja ali je kraj bio i nista od toga. On je tada vrv poklekao pod pritiskom i nije mogao da izdrzi vise pa je uradio ovo...

Ја сам бијо баш несташко, није једна година да се нисам натезао око оцене из владања

Увек сам бијо фан вербалног малтретирања меканих главица, не физичког то примењују само пичке најбољи је осећај када неког онако ментално сломиш и доведеш до суицида (што се идесило једном приликом)

Пијан на екскузији крстио жабу библијом написаном на њемачком

Попишо се деци у каду пуну воде и потопљених флаша алкохола јер нису јтели да поделе алкохол са нама уз енромну новчану надокнаду (испали су сисе)

Исрао се у кесу и гађао другу децу на тераси. Међутим промашио сам терасу и убацио сам то на терасу неке деце на рекреативној. Сутрадан упекло сунце цела страна хотела смрдела нико није могао главу да промоли

Дахтао у сљушалицу професорци из математике, мислио даме нека риба зове љооооооољ

Има ту догађаја који су потезали смањивање оцене међутим увек заборавим све још шта се дешавало, има прегомиле.

ТУЉАН ФЛЕГШИПОВАО НЕВАЉАЛСТВОМ ЈЕДНЕ ГИМНАЗИЈЕ

Nikad nije smanjeno.
Odličan učenik.

Pih nepravde li. Ja sam bila smarač, nisam ništa radila, a uvek sam od oktobra do maja imala 2 iz vladanja, jer nisam dolazila, a kad dođem spavam sve vreme, tako da sam imala najsmaračkije napomene, a opet nikad nije prošla nijedna nedelja da je nemam, četiri su se ponavljale, ,,ne dolazi na fizičko'', ,,spava na času'', ,,odbija da se probudi'', ,,hrče na času''. Sad mi krivo, mogla sam kreativnije iskoristiti kad su mi svejedno smanjivali. Doduše uvek bi na kraju popravili na 4-5 jer jbg stvarno ništa ozbiljno nisam radila. A to fizičko u celoj četvrtoj nisam došla ni jedan jedini put, ova se smorila, razočarala se u svoje vaspitačke sposobnosti, dala mi na kraju 5, poslednji dan sam se usvinjila, našla je u školi i ljubila joj ruke, žena se istraumirala lolo

Zavuče lik ribi prstenac u 8. razredu, ona se okrene i opali meni šamarčinu ni krivom ni dužnom. Nisam znao šta se desilo i zabodem je pesnajom izbijem joj dvojku gore desno. Izbace me iz škole.
Prvi srednje, upada razredna u wc ženski mi pljugamo u potaji kamel ljuti. Opuži nas za seksualno uznemirivanje drugarica.
Drugi srednje, igramo se operacije bacili lika na katedru i vezali mu ruke i noge kaiševima. Upadna razredna, svi pobegnu na svoja mesta. Ja mu tapkam sunđerom čelo, drugi nabijen u usta, "Pacijent je spreman dokorka!"
Treći srednje, ortak iz odeljenja se obesi ja napišem sastav o tome. Razredna kaže da zovem roditelje na sastanak, ja joj objašnjavam da nemaju mobilni, niti fiksni. Ona kaže, "Ne razumem kako nemaju", ja joj kažem "Znao sam da ste glupi ali toliko glupi da neshvatate nepostojanje nečega to nisam znao"
Četvrti srednje, na fizičkom maknem fon od drugarice i iznuđivao sam joj ucenom blajvanje da ne podelim svima njene deje gola slike. Posle sam ipak podelio svima pa je ona sve ispričala razrednoj, ona zvala policiju i oni mi ga blajvali jer sam maloletan bio a ona punoletna. Jedino me ćale olešio od batina jbg

To su samo najjači razlozi, inače sam bio odličan sa svim peticama jbg kacam rasan

Haaha
Deky ojebao

Kao mali upo u septičku

dobio ukor jer sam rekao za jedinu devojčicu u odeljenju da je šipula racku za 2 profesoru mate

bemti ćivot kad me čula

Treći put na času rekao dečku sa jednom kraćom nogom da živi na visokoj nozi.

Kako sam zaboravio, IZAZIVANJE NACIONALNE I VERSKE MRŽNJE. Bit Det
Fan Fekt: Lik nije ni bio musliman, samo imao takvo prezime a hasao pljeskavice kao pravi

Treći put na času rekao dečku sa jednom kraćom nogom da živi na visokoj nozi.

хахахаха ово је добро

али трећи пут хахахахах

uporno tuzhakala neku debeljucu uciteljici dae glancala guzicetinom i prnula na moiu klupu pae uciteljica kaka je revnosna htela da me nauci vrednostima drugarstva i slaganja i ia ioi poklonila veliku crvenu iabuku

Namestila se situacija sva tri puta. Kosmos je tako želeo

то томо врло екстра готивно лоше упадање у тему јбг

Nikad nisam nesto puno bezao sa casova a nikad nisam ni imao 5 iz vladanja, vecito neki upisi u napomenu, ali slabo me sluzi pamcenje zbog mokrog spida i masnog skanka tako da se secam samo:
-pretio profesoru
-samovoljno napustio cas