Prijava

Zapravo ne znam o chemu je rech ali sam siguran da je neshto zbog chega sajt veoma otezhano funkcionishe.
Ne znam ne zato shto sam noob vech jer sam toliki lord da za ovih nekoliko meseci ni jedan jedini sekund svog ziwota nisam iskoristio za gledanje komshijskog dvorishta tako da nemam nikakve informacije oko kojih su se haks clanovi unapred dogovorili da ne iscure iz njihova chetiri zida. Ovde ne aludiram na to da je dushan1001 veliki peder, samo iznosim chinjenice pa vi sami izvodite zakljuchke, prema svojim afinitetima.

Sushtina cele priche je da se dusanu onemoguchi pristup sajtu vukajlija.com najvishe iz razloga shto drsko derishte uporno pokushava da me namagarchi, shto je najgore na jako losh nachin a ako ne prodje to isto radi i ostalim chlanovima foruma, identichno. Recimo stop dushanu 1001!

shaljete priloge na adresu ugrinovachka 131a (samo bez h)
tu ja zhivim

mobilni servisi su u zastoju te sam onemogućen da primam keshoa putem vashi sms glasova. sve vashe priloge shaljite na gorenavedenu adresu, prijatno.
obavesticu prisutne o promeni stanja ako do njega dodje i dati broj na koji cete moci da glasate sa DA ili NE, preko chije che se sume doneti konachna odluka o daljem boravku dusana 1001 na sajtu.

Vređaju me ove tvoje reči lamar
Ja sam mislio da si mi oprostio ružnu prošlost :(

UUUUUUUUUUU DUŠAAAAAAANEEEEE ŠTA TI REKOOOOOO