Prijava

Jamie Vardy having a party
Chat shit get banged

Šteta za brata Vardija što nije postavio rekord.

Jebi glupog Murinja! Prvi na tabeli Lester vodjen Klaudiom Ranijerijem, ne zna se sta je od to dvoje vece iznenadjenje.

Романе, враћај Еву, испашће ти Челси из Премијер Лиге.

sta sam pricao ja stevane

jebi liverpula nabedjenog mamu im jebem u pičku istripovanu

Нисам био у могућности да гледам, али остајем при томе да ће Ливерпул завршити у топ 4.

Hoće hoće. AHAHHAHAAHHA

https://pbs.twimg.com/media/CVu_RqiW4AAb3v2.jpg
Prvo da se najebem majke ovom ovde. (i mojesu isti kurac, samo za siromašnije milijardere).
Kretenčina, Utd mi je jedan od omiljenih klubova u inozemstvu, pratim ga skoro ko Zvezdu, kad je došao Mojes, bilo je ok, jbg, nisam srećan al "oni znaju", kad je dovodio pojačanja samo sam za Matu bio za, i sad se vidi da ex Čelzijeva desetka stvarno drži pola rezultata, pa su oterali kretena, a doveli Van Gala, ok jbg, u odnosu na Mojesa odlično, mada nisam bio baš presrećan.

Lik igra najbedniji fudbal koji je Manča ikad igrao. Te igra sa 3 u zadnjoj liniji, te sa 4, te dovodi Milera, te se vraća CR7, te Lewa, te Ibra, Kavani, ko sve ne, i onda dovede raznorazne Erere i Blinde, a rastera iste takve Januzaje koje je imao već, samo sa sezonama u PL iza sebe.

Što je najgore lik priča "dobro je, dobri smo bolji nego pre, tu smo u vrhu u PL", a u vrhu je ludom srećom, uz još dva jebena iksa, eto ga na osmom mestu. Prošle godine duvali za Evropu, prekjuče kaže "tim može da se bori za samu završnicu", i ispadne po grupama LŠ.

Mnogo bre tup napad, Utd ne može da napuni nikog u premijer ligi, oterao je RvP-a, igračinu, Runiju dao neku drogu, izigrava kontrolfrika nekog, pa De Heu su tukli motkom da potpiše ugovor. U suštini, malo kad sam želeo nekog trenera da polupam ko pičku ko van Gala.

ja apsoulutno podrzavam van gala i mislim da treba jos vremena, a i nece se pokazati njegov trud dok je on menadzer vec u narednim godinama njegovog odlaska

Morate da ga oterate jer u protivnom će pasti u vodu 25 god truda Ser Aleksa da napravi neki sistem i izgradi pobednički mentalitet koji će nekako opstajati uprkos dolascima i odlascima igrača..em igrate ružno em dovodi potpuno nebjtne igrače..Postajete Liverpul a zna se da je ne moguće da u istom trenutku postoje dva tako luzersko-baksuzna tima u istoj ligi. Fulam je odavno ispao.

Kolko realan post.
Ja sam npr. bio za Murinja, kupio me je onomad u Interu za sva vremena, oprostio bih mu i RM. A i on je hteo u Utd, kad je divljao zbog potpisivanja Mojesa, lomio sve i kršio, i ono "kako njega jebemu sumrak nije osvojio ništa u životu jebenom".

Al jbg, "nema manire za Utd". lol

Spominju Anćelotija, u odnosu na Gaala je Bog, al ne bih žabara na klupi.

persi je bio igracina.blind je dobar igrac.moze na vise pozicija dobro da odigra u defanzivi.

Ja sam uvek rejalan.

Inace pogledajte trenutni bilans povreda u MU, niko zdrav u odbrani.

prosecna starost igraca koji su danas poceli utakmicu je 21,5 godina

mislite o tome...............................

Man.Utd đe ti je LŠ

Kad će više doteraju Van Gala

у праву је био Анџус