Prijava

https://i.imgflip.com/uqmrt.jpg
Sjeban ,,humanitarni,, konvoj koji je iz Turske krenuo prema ISISovom područiju.

Какво непотпуно извештавање, стварно срамота, Расни. Очекујем да одржаваш неки ниво.

Inače kamioni su iz firme Erdoganovog sina.

Za to spaljivanje njih: ili nam treba neka opaka vatrena moć (kao ruska ili američka - koju nemamo), ili dobre obaveštajne i specijalne službe (koje naravno nemamo) ili neki fanatizam sličan njihovom (kao, upadne jedan nas među njih petnaest i samoraznese se - što opet nemamo). Uglavnom, bićemo jebeni kako se okrene.

U nedelju na koncertu Vajtsnejka Koverdejl poceo da se zahvaljuje na hrabrosti što smo, unatoč svemu glede napada u Parizu, došli na koncert. U tom trenutku neki oveći batica iza mene se prodere "alo bate je l' ti znaš uopšte gde si doš'o?"

Brate petardu da su bacili, razdrali se alahuekber i lakše povredili neko dete gorele bi sve džamije i muslimanske kuće i sela od Gradiške do Vranja. Da li si ti svestan gde živiš? Da li si svestan koliko ludaka gorih od ovih ISIS i naoružanih do zuba mi imamo, koji jedva čekaju da izbije sranje? Samo ja imam familiju na Romaniji koja može sutra deset međeda da šalje do Meke. Nemoj da gledaš ove nazovi četnike, oni su pozeri i bagra. Govorim ti o ozbiljnim ludacima, sa ratnim iskustvom i obukom.

Jedan takav služio sa mnom vojsku, svakog jutra glavom lupao u ormarić od hidranta i kukao da ga ne prekomanduju u Beograd, već da ga šalju u kopnenu zonu bezbednosti. Tad je još to vojska držala. I poslalo ga tamo, sreo ga ja par godina kasnije, kukao mi kako mu nisu dali da pobije neke Šipce što su krali drva.

Srbi su najluđi i najzejabaniji narod u Evropi. Znaju da se sa nama nije zajebavati. Naljute li nas i budemo li složni islama neće biti ni u BIH, ni u Raškoj ni na Kosovu.

Još ubaci u priču bosanske i hercegovačke Hrvate i opa Mile eto žurke za islamiste.

Ako bi se u sranje uključila i Hrvatska tu se ne bi znalo ko koga roka. Nešto kao u Siriji.

najludji narod je narod kojeg ima najvise u kombinaciji sa velikom religijskom privrzenosti

Mene već pitali neki ludaci iz Uskoplja (bivši Vakuf) hoćemo li na balije. Ne mešaj purgerske pičke i ove izbosne i Dalmacije.

Inače Švajcarci uveli novčanu kaznu za sve žene koje nose maHrame:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=25&nav_category=78&nav_id=1067299

Demokratija na delu, kakvu podržavam i želim da uvedem i kod nas.

i treba tako
ako mene mogu da smaraju kada nosim sal preko nosa da mi se samo oci vide jer imam problem sa sinusima koji se ne resava toplim cajem i lekovima onda treba i njih
jbg ravnopravnost

Kada se mene u Dubaiju (gde je još meHki zakon) terali da skinem brojanicu sa ruke i upozorili da ne nosim Mejden majicu jer mogu imati problema, onda ima ovde da skidaju maHrame. Šukurac.

Koji kurac idu umotane kao sarme? Jel naše žene idu u opancima i narodnoj nošnji?

Koji carevi ovi sto su svinjske glave doneli.

Mene već pitali neki ludaci iz Uskoplja (bivši Vakuf) hoćemo li na balije.

E?

E. Ja za razliku od vecine srbadije odem negde sa strane u bivsoj nam domovini, pa se prijateljski sretnem sa ljudima i popijem. Ne serem napamet i po onome sto sam procitao. Koliko oni postuju mene toliko i ja njih. I sedeo sam i sa ustasama (original, ne fejk) i sa balijama i sa siptarijom. I vise volim da blejim sa njih par probranih ujki i turaka nego sa vecinom retardirane srbadije koju poznajem. Bar su normalni ljudi koji normalno rezonuju, postuju tudje i svoje ne daju.

Tako da me zvao jedan iz Uskoplja da pita hocemol na balije. Iz zajebancije naravno.