Prijava

Pa dobro pseto, ali jesam živeo tamo. Vidiš da ima BIA dobre podatke, samo ih nisu skoro rifrešovali :)

преживех једва. отворио сам кофер, унутра пише овако:

Postani Executive Affiliate (EA) i ostani na tom rangu svaki mjesec
Regrutuj nove clanove
Nauci ih da rade isto sto i ti...

јбг, само сам толико успео да прочитам. чуо сам неки звук и уплашио се, па сам затворио, сео и правио се да гледам кроз прозор.

To kad je gonzo prešo u informer prestali da ga prate da ne troše resurse bezveze lolo
Dobroe truće mi smo se već uplašili za tebe!

To kad je gonzo prešo u informer prestali da ga prate da ne troše resurse bezveze lolo

To, to Dule. I onako Vučićević sve uredno prijavljuje hahaha

Да ли сам једини који би Вучичевића шутирао у лице до смрти

Možemo li samo pričati o imigrantima? Ok?

Rasni, da li ti veruješ da je ono dete srpskog porekla i da li i tvoji izvori plasiraju tu vest?

Ono je potpuna laž.
Ali laž u korist mog lobija.

Inače, je l' si obavešten za onu aferu Lasta i migranti, čoveče kolika svota novca je u pitanju na njihovom prevozu kroz Srbiju. Jezive se svote novca okreću tu, a i svi furaju iphone i skupe telefone.

Vozači ih deru dok ih prevezu, al i treba, ko ih jebe. Gledao sam intervju gde kaže da je avgust, septembar i oktobar non stop radio autobus bukvalno.

Inače, letos je išla priča da navodno svi migranti prijavljuju isti datum rođenja da bi podizali pare sa istog računa. Mi smo istraživali, taj račun s' kojeg su oni uzimali pare je od Soroša, ali sakriven račun, to jest malo ljudi zna za njega. Kako i ko je saznao da je to njegov račun još se ne zna, ali zanimljivo da baš njega povežu. Normalno on je nedodirljiv.
Migranti prelaze ozbiljan put, znam da kad su naši išli u druge zemlje tokom 90-tih da je to sve manje više bilo organizovano od strane nekih organizacija.
Sumnjamo da Erdogan šalje migrante u Evropu, ali velik je broj, neko bi progovorio da su ga nagovorili da krene. Postoji 3 miliona njih u Turskoj koji su tamo i dobro im je, treba se i to uzeti u obzir.

Rokfeler ima patent na zika virus.

meni zika virus po kurcu skače hahhaha

Na ogradi u voćnjaku jedne kuće na kraju grada stajao je natpis: »Prodajem rasnu štenad«. Neki je dječak pozvonio, a kad se domaćin pojavio, gurnuo je dečko ruku u džep i rekao: »Imam dva eura i 37 centa. Mogu li pogledati štence?« Čovjek je dao znak i iz kućice na kojoj je pisalo »Lady« izašla je kuja koju je pratilo petero štenadi. Jedno je malo šepalo. »Što mu se dogodilo?« - upitao je dječak. »Veterinar je rekao da ima blago iskrivljenje šape. Vjerojatno će šepati cijelog života.« »Kupio bih ga, ako je moguće,« - ponudio je dječak. Gazda mu ga je htio pokloniti, ali dječak je odgovorio: »On je jednako vrijedan kao i drugi, svake sedmice ću donositi novac dok ne otplatim njegovu cijenu.« »Ali zašto kupuješ bolesnog psa? Neće moći trčati s tobom niti ćeš s njim moći u planine!« Dječak je podigao svoju nogavicu da pokaže svoju nogu. Bila je iskrivljena i imala metalnu šipku. »Znate, ni ja ne mogu trčati, pas treba nekoga ko će ga razumjeti.

Sumnjamo da Erdogan šalje migrante u Evropu, ali velik je broj, neko bi progovorio da su ga nagovorili da krene.

Čak i da je tačna teorija, zašto bi narod, čuj mene ovce, morali znati da ih neko podstiče da idu? Kažu im šta će dobiti tamo, i puca im kurac dal je to u nekoj Erdoganovoj viziji dobro ili nije.

Inače, nije nikakva afera Lasta, opšte je poznato da svaki migrant mora da plati kartu da bi se vozio i sl. Pa onaj "šaraj malo brate" je javno rekao da mu se čini kao da migranti u stvari razvijaju srbsku ekonomiju.