Prijava

Svi oni koji su svjesni toga da nijesmo klasični bijelci su dobrodošli, kao i oni koji misle da su bijelci i žele raspravljati sa nama održavajući određeni nivo kulture u toj raspravi.

Osjećam se povrijeđen svim ovim uvredama na račun imigranata jer oni koji su potpali pod uticaj bijele nacionalističke ideologije danas prozivaju njih a sjutra će nas.

Diskutujte.

imam kurac crnca i inteligenciju belca

јесу цигани бијелци?

Svako je bijelac, onoliko koliko se osjeća bijelim.
http://i.imgur.com/r8eM89W.png

WHITE PRIDE WORLDWIDE

јесу цигани бијелци?

Ne, oni su azijati. Mi smo podrasa realno. Jesmo bijelci ali nijesmo bijelci bijelci.
Fazon kao što u americi imaš klasifikaciju "nonhipanic white" za klasične bijelce e tako treba posebno i za nas da ima.

odrastao sam u hudu sa ljutoljubaznim glavama i vrh pickama

Ova pesma pruža precizno objašnjenje zašto belci nisu popularni u svetu, koga ne mrzi neka odgleda i pročita tekst.
https://www.youtube.com/watch?v=nY4cojjRW44
Ja sam beo kao sir, ali imam gustu tamnosmeđu kovrdžavu kosu i kestenjaste oči, slabo izražena telesna dlakavost, brada i zulufi crni, izuzetno jaki, telo ne toliko mišićavo, ali izuzetno žilavo. Gej stop. Dobro, ne baš stop, ali može samo dopisivanje.

blizu nas su burzujske kuce koji su bas mnogo belci u dushi i njihove picke lujmujemo a njih sutiramo u cmar

Pazle, šta znači "biti klasičan belac"? Blonde hair, blue eyes, big tits and thighs? :)
https://www.youtube.com/watch?v=FIGAZnk5Iwo

Valdemare tekst ove pjesme govori upravo o onome što ja mislim da nas razdvaja od pravih bijelaca a to je ono što nazivamo imperijalističkim tendencijama iako se zapravo radi o običnom kulturocidu.

Rimljanin koji nije klasični bijeli čovjek osvajao je teritorije, svakako da je i on plačkao, silovao i palio ali je i gradio mostove, puteve, ogromne sisteme za navodnjavanje i što je najbitnije iako je širio svoju kulturu znao je da cijeni kulturni identitet drugih naroda a to se najbolje vidi po tome što je dozvoljavao provincijalcima da kako međusobne tako i dobar dio sporova sa Rimljanima rješavaju po svom pravu, bilo da je ono bilo zapisano ili se svodilo na proste običaje.

Čak su i Turci bili milosrdni osvajači. Koliko god da je njihova invazija unazadila ovaj dio Evrope siguran sam da bi daleko gore prošli da smo pali pod ruke bijelog čovjeka koji je stotinama godina eksploatisao Afriku, Aziju, Južnu i Sjevernu Ameriku i stvorio zatvor od Australije.

Pazle, šta znači "biti klasičan belac"? Blonde hair, blue eyes, big tits and thighs? :)

Klasičan bjelac je onaj koji nije umio stvoriti svoju kulturu već je ukrao od onog kojeg je uništio - Rimljanina. On je sebičan i nezahvalan i ne umije poštovati bilo kakav poredak.

Britanci i Njemci su npr. klasični bijelci (u nedostatku boljeg izraza) koji su u pravo zbog te nemogućnosti da stvore sopstvenu kulturu danas u ovakoj moralnoj dekadenciji.

Ne kažem da smo mi svoju tek tako izgradili samostalno bez ikakve interakcije sa drugim kulturama ali svakako da nam nije bilo potrebno stotine godina da postanemo relativno civilizovan narod za razliku od njih.

ostale hudove i burzujske krajeve takodje rado lujmujem kao i ostale sve

@ollanik
koliki ti je kurac?