Prijava

Brate koja je tema glypsa od moje? Napravicu i dopunsku

Puzlu i Panćeri ćemo skupit tantijeme i uredno namiriti autorska prava jer polažu većinu prava na određene tipove humora, ljudski su se ižnaljutili i ne bilo im pravo. Ukoliko nisi dupli jednog od njih priloži dokaz o patentiranju pa ćeš i ti biti adekvatno nagrađen.

Šta je "tantijem" i ko se "ižljutio"?

Ne znam je si li vidio tamo ali sam editovao post u kojem serem o temi nakdnadno, jer sam tek kasnije provalio da je tema odgovor na onu fejzovu, ali nijesam htio da se pederišem da editujem komplet sa nule, nego sam samo dodao cross through.

EDIT: Mada ne mogu da učestvujem na ovom takmičenju, ne jer ga bojkotujem (pošto nemam nikakav razlog za to), već zato što kao što ol tamo reče prije par strana moraš biti u određenom stanju uma da otvoriš "besmislenu" ili kako su to često ranije nazivali u opisu mojih banova "nebuloznu" temu.
Nije to nešto što se sili jer onda zvuči autistično, a opet ako nekome smeta to što sam ranije otvarao silu tema svaki dan, to nema nikakve veze sa atenšn horovanjem kako to nazivaju ljudi koji su ovaj sajt u tom periodu smatrali svetinjom poput đedovine, već jednostavno naiđe mi... niko ne može da mi zabrani to.
Jednostavno sam htio podijeliti neke ideje nebulozne sa ostalima... a ako malo bolje razmisliš to se ne razlikuje mnogo od pisanja definicija jer i jedno i drugo se radi da bi još neko drugi to vidio, a opet niko nije išao okolo i srao ljudima koji pišu definicije kako smaraju i kako atenšn horuju. Ja sam npr. otvarao te "nebulozne" teme čisto da bih se sprdao sa ostalim ljudima koji umiju da cijene taj neki malo više abstraktan humor, i da, ja mislim da je to bio humor i da je smiješno porediti nebulozne teme od prije fazon 2 godine sa ovima od danas.

Pozdrav za "PUZLU"

evidentirani novi učesnici i većina novih tema ranije prijavljenih učesnika (niste dostavili linkove svih tema).
Imate još samo pet sati kada se takmičenje zatvara. Dovoljno je materijala skupljeno, ali ćemo ipak sačekati kraj da ispoštujemo proceduru i da na kraju sve bude regularno.

Ukoliko neko dobije spontani izliv humoreske neka se ne ustručava otvoriti temu, još jednom ponavljam, Fejsbukmanijak je odobrio takmičenje i verovatno će on odabrati sadržaj pobednicima (biće prvo, drugo i treće mesto, ali o tome kasnije)

Nagrade se moraju steći poštenim radom, ne muljanjem (kao na ranijim takmičenjima). Ovo će biti fer!
Čujemo se za pet sati.

Kad ne mogu vec da otvaram teme :( hocu da budem u ziriju !!!

UTORAK JE 10:14 JE. KO JE POBIJEDNIK TAKMIČENJA?

Трулекс нас је жешће истроловао. Направио такмичење и нестао.