Prijava

Desilo se to krajem 2014. godine, jednog sivog jutra koje je obilježio moj susret sa dva kera koji su disciplinu trčanje u krug jednog kera za drugim podigli na jedan potpuno novi nivo.
To je sve što mogu reći za sad, jer ako želite bolje da shvatite ovu priču potrebno je prethodno znati još neke detalje.

Naime, noć prije toga, ja i jedan drug smo se napržili na Kebinu pjesmu "Bre gidi džanum" i jebi ga, s obzirom da smo seljačine puštali smo je sa telefona (bitan detalj za kasnije). Poslije sam došao kući i igrao Dotu i pošto imam slab net nijesam mogao da je puštam preko kompa nego sam je opet puštao na telefon dok igram.
Otišao sam dosta kasno da spavam a neispavanost koja je pratila sljedeće jutro samo je više doprinjela bizarnosti scene koja će se svega nekih petnaestak minuta otkad sam se ispišao i oprao zube odigrati pred mojim očima.

Kad sam izašao iz kuće zateklo me je sumorno jutro. Spustila se neka gadna magla, ona što iz daljine djeluje opipljiva a sivilo neba me je baš ćeralo u ljutu depru.
Preda mnom je bila neka šetnja od 20 minuta do bloka đe živi ovaj drug sa kojim sam to jutro išao na fakultet mada nekih 2 minuta otkad sam prešao preko kućnog praga zastao sam impresioniran surealnošću scene čiji sam bio jedini svjedok.

U ulici u kojoj sam se nalazio u tom trenutku, sa moje desne strane bila je jedna ogromna livada na kojoj je trava već opasno požutjela a žičana ograda koja ju je razdvajala od okolnih imanja je samo doprinosila bizarnosti onoga što se odvijalo nekih petnaestak metara dalje od mene.

Dva psa, najdžukelastija džukca koja sam ikad vidio, trčali su u krug jedan za drugim i to jedan povelik krug, nekih 6-7 metara prečnik sigurno. Radili su to dobrih dvadesetak sekundi koliko sam samo stajao tu neispuštajući nikakav zvuk. Tišina je bila najjeziviji element njihovog... performansa.

U tom trenutku rekoh da pogledam koliko je sati ali kako sam sinoć na telefonu puštao bre gidi džanum, otključavajući isti, slučajno pritisnem onu ikonicu od internet eksplorera i odjednom kreće dotično remek-djelo Dragana Kojića Kebe, koje je cijeloj toj sceni dalo jednu emirokusturičovsku dimenziju. Stajao sam tu dobrih još minut sigurno kada su ta dva kera konačno odlučila da otrče negdje dalje.

Od tad, kad god vidim dva kera kako trče u krug u glavi čujem "bre gidi džanum", a kad god čujem tu pjesmu u glavi vidim dva kera kako trče u krug.

Jednog dana ako se bude snimao film o meni, želim da to bude uvodna scena.

https://www.youtube.com/watch?v=Re9lqGSHb1Q

http://www.dogbreedinfo.com/images7/French_Bulldog_run2.gif

Probajte ovaj gif da gledate dok slušate ovu pjesmu, daleko je bolje ovo što sam ja iskusio ali kako ovaj gif ima samo 2 frejma djeluje dosta jadno tako da doprinosi malo atmosferi bar jedan djelić da iskusite kako je.

Да предухитрим Фендера.

sumorno jutro

https://www.youtube.com/watch?v=9KDPjVHdG-A

hajlajt mog života se desio kada sam odgledao ovaj klip

Je l ovo onaj što je na fb na profil kačio sliku hrane što bi htio da jede i đe živi a živio u nekom preciglastom potrkovlju

ovaj sajt je toliko dosadno govno da mene uopšte nije mrzelo da pročitam sve ovo što je senad napisao.

nzm, tek sam sda otkrio ovaj nebrušeni duhoviti dijamant

I onda clannad drugima orica da su daun -.-

I onda clannad drugima orica da su daun -.-

Da stvarno je kreten :PpPppPPpP

Da stvarno je kreten :PpPppPPpP

Preobratili smo ga

emirokusturičovsku dimenziju

Definisati pod hitno imace 300 +

da Džonovane, u pravu si x-D

@nma vise imena
sve dublje si u listi i izlazak iz nje ti je predaleko

inace,tema je prepobedila...ovi kerovi i zika i sve,clanad preterano objasnjava

@nema vise imena
saznao sam da si rodjen 1999 godine,tako da sam ja ipak za to da te skinemo sa liste,jos cekam odobrenje od kolega clannada i ako prihvati,skinut si...maloletnim ljudima ipak nije mesto u toj enciklopediji jer vam se mozak jos razvija,u encikopediji su odrasli koji su i dalje degenkoi

ali bices mekana glavica kad porastes xd

Slažem se svakako kolega ollanik.

na osnovu čl. 13 osnivačkog ugovora instituta za daunologiju samo osobe starije od 18 godina mogu se istraživati kao daunovi; izuzetak su jedino one osoba koje ispoljavaju očigledne karakteristike daunova a otkrivene su prije navršenih 18 godina, u tom slučaju one se mogu istraživati, ali tek po isteku pola godine od njihovog otkrivanja ukoliko i dalje podjednako ili više ispoljavaju pomenute karakteristike prema mišljenju eksperata.