Prijava

Rekao sin majci da mu kupi guaranu i cokacolu kad bude ishla u prodavnicu i kad se vratila ona mu donose ultra enerdzy drink i on joj se izdere kaze joj da je glupacha i da nema pojma shta radi i baci ono limenq kroz prozor i sjutra dan se budi i nadje na stolu ceduljicu na kojoj pishe "oprosti sine nisam imala nowca da ti qpim i guaranu i cokacolu pasam ti qpila ultra enerdzy jer je to energecki napitak ali ga pravi cokacola".
Sinu je bilo zhao i jedva je chekao da se izvini majci kad se vrati kuci iz shkole a ona sa psla ali su ga u shkoli hitno zvali da ode kod direktora u toq nastave i rekli mu da su mu majq ubili cigani kad je bila na pauzi.
Sin danas radi kao pomocnik mashinovođe i kaje se i dalje.

----------

Kačite druge tužne priče :-(

potresno je veoma :(((
lajk ako voliš svoju majku

Danas neka baka poslala unuku u prodavnicu, da kupi neki čokoladni petit keks za neku tortu.Ja kao vrhunski znalac ( ovo serem, ali zvuči baš dobro:)) i poznavalac torti, znao sam da je u pitanju Šeherezada torta, pa sam detetu dao turski čokoladni petit keks.Vrlo ubrzo se jadno dete vratilo, i tražilo da zamenim za neki drugi, jer nije taj koji je baka tražila.
Osećao sam se u jednom momentu vrlo loše, jer sam bio ubedjen da joj treba taj keks, s obzirom da je detetu još bilo na spisku da kupi puding od karamele, koji isto obavezno ide u sastojak za Šeherezadu tortu. Verujem da se i dete loše osećalo, zbog maltretiranja da se vraća opet u prodavnicu, a ne živi baš blizu prodavnice.
Eto, najgore je kad uleti neko treće lice i doprinese da se vi loše osećate, zato što ste doprineli da se loše oseća neko drugo lice.
Ne znam šta sam hteo ovim da kažem, ali nije ni važno.
Inače, to je taj keks.

Мимих93 се удала а ја сам је волео :-(