Prijava

GMU Пре годину дана
Najvise me je nervira,ona emisija na pink kanalu paparazo sta oni ima da prate poznate pevace i glumce i da objavljuju sta oni rade i gde idu kao sto kad su pratili Vladu i kupio covek pivo i oni odma pricaju kao da je pijandura i da je kao nepristojan ne secam se svega to je tako glupo.Vlado najbolji si!!!!!!!!

jbg sad,evo pustio sam suze kada ga gledam ovako mladoga....stvarno je on u nasoj zemlji veliki covek pa tek onda muzicar,dao nam je kvalitetne muzike kao sirota majka hrane bednoj deci,ali nisu deca bedna zbog hrane,nego nema sta u ovoj zemlji da slusaju,sve same odvratne pesme dno kvaliteta ali eto nasao se on,da nam napuni usi lepim stvarima,o kojima je pevao i kako je pevao

VLADO SVAKA TI CAST NAD SVIM CASTIMA :-) TI SI DEFINITIVNO NAJBOLJI PEVAC NA CELOM BALKANU I ZASLUZUJES MEDJUNARODNU KARIJERU :-) SVE SU TI PESME LEPE A POSEBNE SU "ISKRENO","ZIVIM SAD"I "AKO MI LOŠE KRENE", "ZBOGOM LJUBAVI" I "LAZNI LJUDI".SVE POHVALE ZA TEBE I CEO TVOJ BEND EXTRA STE :-) ŽELIM VAM DA CEO SVET ZNA ZA VAS I ZA VASU SUPER MUZIKU :-) <3 :-* VELIKI POZDRAV ABELA SUPERNOVA () <3 :- :-) :-)

Pravi opis za sve lažure, koje zavedu čoveka, a potom izigravaju nedostupnost. I samo prodaju laži i laži i laži, očekujući da svako nasedne na njih. Vlado care, poslušao sam ovu pesmu i lakše mi je.

Vlado care dugo sam se sa tobom borio da proci ce te lazi stvarno sam mislio...

Sa mojih petnaest pocela je "detoksikacija" od turbo folka i raznih papazjanija kad izasla je "NAVIKA" . Slusam i dalje Vladu ali prvi album je neprevazidjen!

Haha ovo poslednje ko reklama za kosmodisk

Imal ko makaze da mi iseče govno?

https://www.youtube.com/user/cather76
Da li je charles cather iskreni zaljubljenik u Srbiju ili je americhki shpijun?
Inache liku svaka chast. VOli ovu zemlju vishe od 92% Srba.

A stvarno je jedina istina da nas lože ovi koji dođđu ovde, kao što ti lokalcima nećeš pišati po faci i govoriti im kako im je zemlja govno. Činjenično stanje je da ih ili boli kurac za nas, ili nas gledaju kao što gledaju i Rumune, Bugare i ostala govna. Na prvu loptu je obično tako.

I na drugu i na treću. Uglavnom, kad sam sa prijateljem u vozu bario neke Francuskinje koje su putovale za Grečiju, njih dve su u međusobnom razgovoru komentarisale nas dvojicu i čuvši "merda", podigao sam ortaka iz sica i napustio kupe. A bili smo skroz fini, doduše malo pripiti i bazdili na vopsa. Toliko

Naravno.. Možda bi im i rekao, ali ne želiš da završiš u zapišanom haustoru sa desetak uboda nanetih hladnim oružjem. Licemerje i strah, to ih nagoni. Mada ja nisam takav, jer u svemu tražim i uvek nalazim lepotu ma gde bio, tako da bih generalno, ono što kažem strancu o njegovoj zemlji- to i mislio. Smatram da je svaki kutak planete dobar i lep, samo ljudi koji ga naseljavaju mogu da to ne budu.