Prijava

Juče sam ih izmislio, a ideje idu od lude do najluđe. Obzrv.

Ideja #1: Muzički profili

Pošto dosta članova voli da gleda definicije od samo jednog autora umesto da gleda najnovije definicije, moglo bi da se uvedu muzički profili, a to znači: Kad uđemo na nečiji profil da počne da svira neki muzički fajl (WAV, WMA ili MP3 format) koju je autor prethodno stavio na svoj profil. Naravno postoji i opcija da se ne pušta muzika (za Dajalapere na primer).

Ideja #2: Detonacija profila

Pošto su u zsdnje vreme sve češći članovi koji hoće da se izgube sa Vukajlije, a brojna ograničenja koja su uvedena skoro im to onemogućava, za to će im služiti detonacija profila. U pitanju je mali crveni kružić kad se uđe na svoj profil. Kad se klikne taj kružić, počinje odbrojavanje (recimo 15 minuta). Za to vreme modovi i sam član imaju mogućnost da deaktiviraju detonator tako da su male šanse da neko zaista izvrši samoubistvo, ali ako uspe, onda mu se obriše profil sa Vukajlije.

Ideja #3: Specijalne uloge = specijalne moći

Ideja je napraviti neku korist od naših uloga osim što bleje tamo na listi članova. Recimo ja sam čuvar i pošto imam običaj da probleme rešavam huškanjem pingvina na nekoga, ja kliknem nešto kod nečijeg profila i tamo gde obično piše "banovan" bude napisano "pingvinovan". Ili recimo Surovi je psihoterapeut i može da stavi crvene krstiće kod svakog izlečenog pacijenta i recimo quujabaar je hostesa i ima mogućnost da stavi neku zvezdicu kod svakog dobrodošlog člana itd.

Znam da ove ideje možda neće biti ostvarene, ali ipak sam želeo da ih podelim sa vama. Šta vi mislite?

ideja br 2 je luda skroooooooooooooooooooooooooooooooooz SAGLASAN SAM SA IDEJOM BR 2 bas je extrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

joooj komplikovano

saglasan sam sa SVIM idejama

Pravi izazov za kaizena. :)

Svidjaju mi se 1 i 3, ovo pod dva - ne vidim kako bi to promnilo bilo sta. Autor moze da ili saceka 15 min kad nikog nema, ili da ljubazno zamoli da bude izbrisan.
Ali ovo za muziku je do jaja. :D

meni je dojajan treći, samo ne znam koliko je izvodljiv, ljudi izvoljevaju svakojake uloge...

#1 - ovo nije myface ili spacebook po hiljaditi put...

#2 - ne

#3 - trenutno nepotrebno ali interesantno

Ja sam jos ranije imao ideju u vezi predloga broj tri - Dati Selenijumu mogucnost da brise copy-paste definicije.

en dotter jbt budi nekad optimista,pozitivac i heppy sto odma sve po tebi mora da bude lose :(

1. je kul,2 i 3 trece nije nesto

Pazi, treci mi se svidja zaista ali je sada to nebitno pored svih drugi stvari koje treba uraditi ovde. Ovo ostalo N E. ;)

pa naravno da ti se svidja kad imaš ulogu.....samo misliš na sebe :)

Ja se slazem sa svim pomenutim predlozima.Najzesci mi je predlog br.2.
To bi bilo kul ali bih ubacila recimo umesto crvenog kruzica malu okruglu bombicu sa fitiljem ili digitaslni casovnik koji odrobrojava sekunde i minute do detonacije i da mogu da to primete i ostali clanovi kada udju na profil od tog i odu da alarmiraju modove.

Čekaj. Kakve, bre, veze myspace i facebook imaju sa muzikom na profilu?

Ma niiiiikakveeee....

Po mom mišljenju ni jedan od predloga ne donosi štetu, ali opet, ne razumem kakva je korist i da li i malo doprinose poboljšanju sajta ili služe samo kao posledica DJ-eve nabujale kreativnosti :)

Dokon pop i goveda krsti :P

Зависи од села до села. Код мене крсте говеда.

u mom krste pare.....