Prijava

haaha lepomira bakica smo mi proslavili i ugurali ga tamo

Bakić kao svoj uspeh navodi svoje telo, tek posle kako je policijski oficir i patriota. U suštini, sam sebe dovodi do paradoksa. A i te fore kako se Stanija jebe u dupe su potpuno bez težine na Farmi. Gledao sam skoro sat vremena kako Bakić drži Staniji predavanje o životu i barem je deset puta pomenuo kako je on akademski građanin. Mislim, koji kurac?! Prvo, pravi akademski građanin ne pominje da je on akademski građanin, kao što bi bilo trulo da je gospodin neko ko stalno pominje da je gospodin. Drugo, kako neko ko je akademski građanin može uopšte i biti na Farmi. Treće, i najbitnije, u kom to univerzumu LB može biti akademski građanin?!

Poštujem lika kao takmičara, mislim da bi mu bilo bolje (materijalno, pre svega) da upliva u estetik vode, poput Angelova, ali je sam po sebi opasan transfer blama. Serem se u akademsko građanstvo ako je jedino što ga deli od "ostalih" 4 godine obrazovanja nakon punoletstva.

e ono gostovanje sto smo gledali kod marica izgleda da se namerno ponasao kretenski da bi bio primecen i usao na farmu

Ole, Bakić je najgori mogući mentalni sklop Srbina. Dakle, Kosovar je, iz čega proizilazi da je Srbenda s deset santima krsta oko vrata i duplo većim oko retrovizora. Ima diplomu, što mu u glavi daje za pravo da misli da je njegovo mišljenje gotovo u svakoj sferi relevantno. Ne mnogo pametan, koji misli da je prepametan. Naučio par fraza i samo njima barata da bi se činio kao načitan. Hvali se iskrenošću, mada mi nikad nije bio jasan koncept iskrenosti i bez-dlake-na-jeziku sindroma. I na kraju, Kosovar je.

kako mrzim ovakve retarde, gori su od ovih iz rijalitija

brate taj trg je postao klozet za svacije izdrkotine. kako kome padne neka splacina na pamet, tako se ode tamo i masturbira po mozgovima naroda. zene u crnom, narod protiv farme, mitinzi, kontramitinzi a danas sam cak video i klince kako ih GSP putnicki obrazuje ispred nekog starog zelenog autobusa. sravniti sa zemljom taj trg i ceo centar da nema narod gde da jede govna

oni ovim gestovima mogu samo da privuku one koji nisu pogledali, da pogledaju iz znatiželje, i ništa više

los tenor, ne verujem da ima nekog u srb ko ne zna za rijalitije.svaki dan sve novine pisu o tome dakle svi znaju sta je to, prema tome ovako nesto ne moze da utice na takav nacin, tipa: e vidi ovi protestuju protiv rijalitija ajde bas da vidim o cemu se tu radi, u tom rijalitiju..a sve novine godinama pisu o tome i sad ce nekog ova slika da primami da vidi sta je to rijaliti i o cemu se tu radi..zakljucak ti je blago receno-glup

To, to.
Najjaci su oni koji kazu PA AKO TI SE NE SVIDJA IMAS DALJINSKI PROMENI.

Nije fora, mogu da promenim.
Ali oni ce u svim novinama da iskacu, svugde, ti glupi neotesani ljudi ce postati popularniji i stalno pominjani, zasenice neke stvarne vesti neke stvarne uspehe.

OD KAD SU VLADA I TAMARA NAJBOLJI DRUGOVI??? OPA TO NISMO ZNALI

ja hocu to da gledam, slobodna je zemlja, svako ima pravo izbora, kako sam ispizdeo sto je redmejn uzeo oskara za lik hokinga, boli me kurac za njegov dosadan zivot

Gledaj sad kako Krile izuva pedera Bakića

Sto sta je uradio baki??

"Tačno je da su rijalitiji došli sa zapada, ali da nisu gledani, ne bi se primili kod nas. Nemam puno vremena u poslednje vreme da gledam rijalitije, ali sam u Hagu gledao onaj na televiziji Pink, a posle jedan na B92"

o cemu vise da raspravljamo?!