Prijava

arigato bato hahahahahhahah

?

Arigato (japanski) = hvala => Arigato bato = hvala brt => Urnebesni skeč mladog širkana.

oznojio sam se od skechica,shir kahn daun prilicni

arigato oll daun mastere.

Shir Kahn
arigato oll daun mastere.

pre 4 minut

Rasni
Ja sam daun master.

pre 16 sati

Širkane, ta titula je već zauzeta.

aj da ne kvarimo temu... nešto najinspirativnije u zadnjih iha haj...

Datum: 29.8.2015
Autor: Bob Rock
Naslov: Javio- nezvanični otac daun nacije
Reference: život

Javio (daunë de kosovë sp.) najstariji je daun sajta i začetnik daun rase. Rodio se u malom metohijskom mestu Daunovce (današnji Däuni) kod Peći pre bezmalo pola veka. U njemu je pohađao prva četiri razreda škole, dok je ostala četiri završio u susednoj varošici Degenovo (današnje Degënovë), na kojima je i ostao.

Nakon završene osnovne škole u kojoj je na jedvite jade savladao elementarna znanja potrebna za komunikaciju sa ljudskom rasom i njenim zdravim i normalnim pripadnicima, nekoliko godina je radio kao nadničar kopajući temelje za kuće bogatih šiptara. Napunivši osamnaest, stiče pravo na socijalnu pomoć koju od tada i dan danas koristi.

Početkom devedesetih, dobija ponudu izvesnog Agima Pilićija da za pola miliona tadašnjih dojče marona, proda kuću i imanje oca oca svoga oca koju bez dvoumljenja prihvata.

Sa džakom para, prokletijski siđoš dolazi u centralnu Srbiju, zajedno sa svojom osamdesetočlanom familijom od kojih, među kojima je bilo tušta i tma onih koji su pošli njegovim stopama i rasprodali dedovinu, neki i za više od pola milke DM.

Od njih osamdeset i kusur, samo je stari Šaćiri, Javiov deda po majci, znao tačan raspored escajga oko tanjira, pa je shodno tome, kao najmudrija i najpotkovanija glava poveo seobu dauna.

Zaputili su se dauni prema Smederevu, carigradskim drumom, no, usput se je pleme osipalo duž pitome pomoravske doline, gde su dauni nalazili svoje utočište među dobrodušnim i lakovernim Pomoravcima. Pokupovali su stanove, lokale, kuće, placeve, izgradili nelegalna naselja, kopajući septičke jame
bez da ih ozidaju, pa su tako svojim govnima zagadili arterijske bunare iz kojih su se vodom snabdevali čitavi gradovi.

Naviknuti da u svojoj daunovskoj prapostojbini ni pekaru 'leba ne plaćaju, nastavili su sa takvom politikom i u svom novom, nažalost, zavičaju, ali iako sami nisu plaćali režije, zaposlivši se po javnim službama, itekako su znali da ih isključuju starosedeocima.

Elem. Jedini koji se domogao Smedereva, bio je daun Javio. Tu je najpre isparazio standardni kosovarski pentakostalac- kuća-stan-auto-lokal-posao u javnom sektoru, a onda se bacio na širenje svog daunovskog virusa. Mada je posao dobio bez da je ič iskeširao, obzirom da je država blagonaklono i majčinski gledala na svoju mentalno zaostalu šiptarsku dečicu. Što i nije toliko strašno, da kosovarski dauni ne smatraju sebe sposobnijima od starosedeoca zbog toga.

Sa pojavom interneta, Javiu se po prvi put pruža prilika da infekciju raširi brzinom požara i na daleko većim prostranstvima od onih na koja je svikao u svom rodnom Daunovu i Degenohiji. Napravio je profil na izvesnom humorističnom sajtu, gde je pod krinkom anonimnosti uspeo da od sebe napravi famu i stvori mit o sebi kao romantičnom i nežnom, ali strogom i pravičnom vitezu modernog doba, koji se dopao mladim i još uvek amorfnim, bezobličnim i povodljivim glavicama i na njihove neformirane identitete izvrši svoj uticaj i od njih stvori daunovce.

Epidemija daun virusa zvanog Javio nastaje odlaskom najkvalitetnijih glava sa sajta, koje su tako oslobodile prostor svakojakim mediokritetima i bezvrednim govnarima da isplivaju na površ i zajašu talase krmaneći ovaj sajt prema oštrim hridima. U blatu i mesing sija kao zlato.

Daun Javio je, potcenjujuċi druge, a precenjujući sebe(samo na internetu, naravno), napravio ogroman raskorak i vakuum između imaginacije i realnosti stvorivši sebi tako velike šanse i otvarajući prostor mogućnostima da mu neko odavde smrska arnautsku lobanju izbočene neandertalske vilice u koju je gusto usađeno 654 sitna biljoždersko šiptarska zuba predviđena za grickanje bambusove trske i masnih kara zajebanih lobanja koje se ovuda motaju, a čijeg postojanja daun Javio nije ni svestan iz razloga navedenih na početku pasusa.

Ovaj samozvani don Kihot, netalentovani pesnik čiji je omiljeni hobi kurčenje bez pokrića, pola je daun a pola kontradikcija.U jednom trenutku je metiljavi srcelomac i romantik, dok je u ssledećem internet kvazimudo koje preti omladini da će ih prebijati po kafanama i zabosti im ribe ukoliko iz njihovih usta čuje antisrpske (šta god to značilo) izjave. Od tada potpisnik ovih redova u svakoj kafani u kojoj se zadesi glasno diskutuje afirmativno o Zapadu, a neretko i pljuje kosovare, sve se nadajući da naleti na dauna Javia i pokaže mu kako se dobija pun pansion na intenzivnoj po kratkom postupku. Inače ne ugovaram trošarine, jer imam pametnija posla od otvaranja arnautskih lobanja zaista. Niti bih se cimao, ali se eto nadam slučajnom susretu u kafani.

Daun Javio je izlio temelj daunizma svojim načinom pisanja u kome gramatiku i pravopis zaobilazi u širokom luku, ali i načinom razmišljanja, svetonazorima i karakterom. Jedna najobičnija mentalno zaostala debilčina, čiji je uzrok internet, a posledice nesagledive.

Bleda kopija boba roka i iskompleksirani lažnjak, njegove studije nebitne.

svidja mi se deo teksta,bobe,ali deo tekstu u kojem porodica pominje se ne svidja mi se...mislim da bi trebalo u drugom delu da se skoncentrises 100 postotno samo na njega,a porodicu ne pominjes,jer ti ljudi nisu krivi,za njegovo pregovnarsko ponasanje odgovoran je samo on i niko vise

Nisam u toku, što je Javio anatemisan?

Datum: 29.8.2015
Autor: Bob Rock
Naslov: Carl Zeiss optika best
Referenca: Očiglednost

He's only five years old.. Nick mu je nepravilno napisana latinska izreka. Nemam srca da ga dodatno zajebavam, što bi rek'o Gvozdenović..

Datum: 29.8.2015
Autor: Bob Rock
Naslov: Rasnee
Referenca: Očiglednost

Rasnee zashto plagirash stawowe drugih dauna sa sajta. Ko ti je uzor mali daunovche da li je to jaweeo?

prepokidao si sa editom(nastavkom) onog teksta za viteza
inace primljen si sto se mene tice i pre tog teksta,vidim da to pitanje bilo je,objasnjavas preodavno ovako

Hvala, Oll, i samo da naglasim da mi je velika čast što sam postao član ove već sada slavne i nadaleko čuvene Akademije. I neskromno verujem, a zbog čega oprost tražim, jedan od očeva ove Institucije, zajedno sa tobom, Pazlom i Bušidom.

Vreme je da se daunu stane na put. Pišaćemo im po glavicama najbrutalnije. Ne štedimo govna, jer ni govna ne štede nas!

Šir Kan- prugasti daun. Ili tigrasti? Premekana krznena loptica koja se hrani larvama gubara i kupusara sa poprečnim šarama koje svetle različitim intenzitetom omogućavajući mu da komunicira sa ostalim daunima iz svoje vrste. Ima primitivne vga oči i antene kojima oseća pokrete oko sebe