Prijava

Ја га остављам још ово коло. Морао сам Димеца и Рамљака да се отарасим. Ваљда не усере јебем га у форму.

68,3... Јако, јако лоше и невелемајсторски су одиграли велемајстори Рамљак и Иве Иванов... Синовец подбацио, само 2 бода, иако је им'о 10 поена. Онај Пулен из Цедевите што сам дао преко 100 кинти за њега сакупља 4-5 бодова по колу. Вања Маринковић је океј, мада сам и њега масније платио и ужасно ме нервира кад видим да шутне пет тројки из окрета и разних лакрдијашких дриблинга преко играча, тако лоше да је велики успех ако погоди обруч, па Витковац у'вати лопту у нападу за нових 14 секунди. За сад сам најзадовољнији са играчима Сутјеске, које сам узео за симболичну цену и мислим да сам добро убо са Копривицом, који за сад не даје много бодова, али ми се највише свиђа од свих центара Партизана и контам да би мог'о, ако не буде неких појачања, постати прва опција на центру у црно-белом тиму. И, наравно, Миро Билан објашњава шта значи скупо и квалитетно - једина скупља инвестиција која ми се сто посто исплатила.

Колики је Билану просјечни индекс?

Ne znam za indeks, al ja ga tri kola za redom izbegavam kupiti zbog jebenog Luke Žoriča. Jel igra Žorič na centru ili ga stavlja samo na 4? Hteo sam Samara i Luwawua i sad se odlučim da kupim Bilana a od ostatka kredita (nekih 30-ak kredita) kupim nekog levog. Pa ću kombinovati sledeće kolo.

Ја продао Жигу Димеца и Рамљака, имао још нешто кредита у штеку и купим Анту Жижића и Митју Николича. Ваљда се исплате у овом колу.

Ја продао јебеног Мајсторовића у кога сам полагао велике наде, довео Томислава Зубчића, затим продао Ројца, довео Павлићевића из Сутјеске.

Ја не знам у чему је фазон са Коматином, али морао сам њим да заменим Драгићевића, јер му цена сигурно расте, ако ништа друго, а Тадији врло лако може још да падне.

Коматина имао 20 и нешто индекс против Олимпије у Бањалуци.

Jaoj kad se razigra gudura jaoj jaoj

Добро је што су синоћ он и Реба имали времена да пусте муда. Волио бих да је и Теја здрав да и он узме минуте.

Дефинитивно морам да се ријешим Тадије. Онакав проценат из игре је недопустив.

Sjebaste me za ivanovica. Izbacim njega, ubacim Gordica i izbacim Bolcinu ubacim Tadiju, a mislio da ostavim Ivanovica i umesto b
Bolcine Lukovica koji je sabio danas.

Јебат га, никад не можеш бити 100% сигуран како ће ти некп одиграти. Ено Цедевита изгуби утакмицу на толико дебилан начин да је то невјероватно.

Иначе, ја овог Хровата из Олимпије мјеркам већ пар утакмица ал никако да скупим муда да га купим. Цијена му је 44,нешто, а има фин улаз, зна 3 да забоде игра агресивно у одбрани. Некако ми Олимпија има добре појединце, баш за фантази, али не дјелују толико јаки као тим. Крка данас показала како ће бити зајебано гостовање. Центар Лалић им је играчина.

Ma ne to nego mi neko rece da je povredjen i dalje. Ti si mi bre mitke rekao, jajaro.
Salim se, jebes ga, svakako cu vas usrati.

Мислим да јес био на клупи синоћ против Будућности све вријеме. Боље га продај нег да буде 0.

ccc

Из најбоље намјере био савјет. Нисам тео јбг.

Центар Лалић им је играчина.

Dobar skeč.

Jebeni Krušlin, u svakom kolu moram da imam nekog u minusu.

Почео сам да гледам на играче ко Мишко Ражнатовић, само кроз индексне поене, лоло. Ја 127,1 ово коло и чекам још Малешевића сутра. Сјебали су ме Тадија, Бранчило и Јовке. И Гордић се није баш нешто прославио вечерас.