Prijava

Brt ti si govno u svakom pogledu i ne jebes me ko majmuna nego je to obrnuto idi plači i jedi papriku.

Ja ne znam ko je ovde najveca sisa al ja znam ko su najvece gluperde,idioti,mamlazi i picke.To su:Rasni(gluperdo mamu ti jebem kako si tako glup ja ne znam),Eru(umisljeno govedo malo ruzno),i Dzonimir(ne toliko glup al mnogo jadan,i jes glup dosta hteo sam da budem blag al glupa picka on je).

I ja tebi mamu jebem takodje, ne vadim.

ок немој јебат ме више :((((((( потресао јако сам се

Hhahaha Eru vodi za sada, ima 4 glasa

sčušaj nebitna...do sad sam tolerisao tvoje prisustvo na sajtu i tvoje pokušaje da ispadneš prepametna...sada na tome hoću da stanem na kraj.
Odjebi više bre nemoj da se zameraš svakom drugom vukajlijašu i da zakuvavaš svađe jer iako si žensko ja sam u stanju da ti razbijem pičku pesnajama i da krvariš do bola, jasno?

Hahahaha
SN uz tebe smo

koji smećar ovaj Riho

đesi pani legendo srednjih godina

Sisa je organ od izuzetne važnosti. Svojim mlečnim žlezdama ona omogućuje prehranu novorođenčeta, sve dok mu ne izrastu zubi i bude sposobno samo da se hrani. Zatim, to je izuzetno osetljiva erogena zona, čija stimulacija dovodi do lučenja vaginalnih tečnosti neophodnih za lubrikaciju prilikom koitusa. Upotreba i namena sise ima još, ali zadržaću se na ovome što sam napisao. Samo sam hteo da kažem da odgovor na pitanje "ko je navjeća sisa na Vukajliji" može da bude odgovor i na pitanje "ko je najbolji čovek, ili čovekov prijatelj na Vukajliji".

odličan skeč Valdemare

mogu li ja da okačim sliku mog kurca?

http://i.imgur.com/VkvKU0p.gif
svadja valdemara i njegovog najboljeg drugara prilikom potrage za bukovacama

svadja valdemara i njegovog najboljeg drugara prilikom potrage za bukovacama

Mogu sise da budu i opasne.
https://www.youtube.com/watch?v=NO9tuwSGHDI

SasvimNebitna
Ja mislim da je Eru jer pokušava stalno da pripada nekoj ekipici i ima onaj kompleks čopora i hoće drugari da ga tapšu po ramenu

edit: verovatno ima cuckold fetiš, tako mi deluje

POTPISUJEM

hahahah a sve prenebitne puc glave drže ove glasove
miševiiiiii

Штипаљке на велике сисе стављати