Prijava

Koliko ja vidim, imaju teme KK Čović i KK Partizan i ima tema Aba fantazi koja služi da se samozadovoljate svojim brojem poena ili da kukate kako vas je Kurac Kurčić zajebao eh majku mu a đe ga stavih sad ovo kolo umesto Kutlešića.
Tako da nema recimo teme koja bi bila skroz odgovarajuća za diskusiju o recimo današnjem meču Budućnost - Mega leks, tako da eto.

Gledao sam meč, skandalozna tekma, gora dosta od Zvezda - Zadar, i ono je bila đubre košarka ali ipak je donekle sve to bilo tako jer je bio tvrd meč, ovo je bio samo svinjac.

Radenović došao u Igokeu

Nadam se da će ova tema zbližiti nas koje navijamo za Cedevitu.

Gledao sam meč, skandalozna tekma, gora dosta od Zvezda - Zadar, i ono je bila đubre košarka ali ipak je donekle sve to bilo tako jer je bio tvrd meč, ovo je bio samo svinjac.

Ovaj post mozemo da kopiramo posle svake utakmice.

Pozdrav Gvozzdene.

Ovde ću braniti boje Metalca.

podneo Đokić ostavku :/ ajde Muto čekamo te

PENIS VAGINA IZMET DOJKA

50 изгубљених лопти у Подгорици и најнеефикаснији меч у историји Јадранске лиге у Задру, могу да се похвалим да сам оба одгледао. Одиграли људи једну недељу у НБА ритму и већ не могу да се саставе. Засад ми занимљив овај Луваву, питам се да ли гледамо играча који ће оставити неки траг у НБА лиги или ће имати само попушај озбиљне каријере тамо.

Reč pokušaj si namerno pogrešio da jednim udarcem 2 muve ubiješ?

Јесам, али нисам ја то смислио, има дефиниција мешчини.

Znam ja za definiciju nešto drugo sam te pitao ti si mi odgovorio i to je to.

tek sad sam video da je sutjeska dobila olimpiju u ljubljani. Olimpija šutirala bacanja 5-14. Šta je sa tim bacanjima jebote, zašto ih svi timovi izvode užasno. Danas gledam ovu Megu, majko mila, to ne da su promašaji, nego bre kao klinci ono kad šutaju bacanja pa uđe otprilike svako treće a promašaji debeli. Da ne spominjemo Đumićevo ono bacanje. To je baš čemer momenat, beton basket liga to pogotovu deluje, pored još nekih stvari.

Danas sam opet gledao Zadar i opet nisu ubacili 50 poena lolo. Užasni su, izgledaju kao Car Konstantin ili tako neka ekipa, znači niko u timu ne može da kaže da ima dobar šut, nego se dele na užasne i ove što nekad nešto i pogode.
Ne mogu da daju koš ni iz kakve pozicije koja je iole teža ili specifičnija, znači koševe daju na bacanja, kad izvedu dobru akciju, kad se baš otvori prodor, kad uhvate loptu na ofanzivnom pa je ćušnu i kad uleti neki šut s vremena na vreme. Znači neki izazovniji prodor, poludistanca, centar da da koš na dobru odbranu čuvara, trojka preko ruke, misaone imenice. Kao da gledaš likove sa termina.

I ima neki Bušić koji dodaje lopte kao za ali up samo kada nije ali up nego eto doda ti tako haha

Bez blizanackih insinuacija molim! Zvezda vise ne postoji! Jebeni FMP je tim za koji navijaju delije.

Partizan postoji, samo je trenutno pod imenom okupirani PartiSNSzan. Inace, ceka se Dulo u Metalcu.

Šta lupaš postoji Zvezda sada