Prijava

Pričam danas sa jednim drugom, ima ideju da počne da uči iOS programiranje. U Beogradu ima par akademija koje nude četvoromesečne kurseve (neke i duže). I ja malo bacih pogled na to iz radoznalosti, lepo zvuči, pa me zanima ima li ko iskustva sa tim, i vredi li to ičemu. Može li se uopšte jedan programski jezik iole naučiti za pola godine, u ovom slučaju SWIFT? I generalno, koliko je iOS programiranje uopšte perspektivno u Srbiji? Eto, sva iskustva i mišljenja su poželjna

Neka priča šta ko hoće, najbolje je biti voće!

Luks zna dosta otome. On pravi robote

rekao bih ti da je vrlo perspektivno
za 4 meseca pomenutog kursa sam naučio o IOS programiranju što nisam pomislio da bih ikada mogao.
Zaista sjajni ljudi i lepo iskustvo. Preporučujem ti da se upišeš na taj kurs, možda razmenimo i neka znanja, šampione :)

Možeš da stekneš neke osnove i osećaj za programiranje ali te akademije su čista prevara. Drugar je išao godinu dana učio javuscript, php i slične stvari pa sad radi u parking servisu preko stranke. Programiranje je stvar ličnog znanja i skila i bolje je za početak učiti sam ako već nemožeš da upišeš neke ozbiljnije studije. Hvala bogu pa na internetu imaš programiranje od A do Š i ako si voljan i istrajan možeš manje više sve da naučiš.
(Mislim drugar, ti, bilo ko).

Te akademije su naše blago i srijeća, a tempo kursa je takav da ćeš zanat sigurno naučiti...kroz petnaestak godina.

ne slušaj ih druže :)

GEJMBOJ KOLOR
E
J
M
B
O
J

K
O
L
O
R