Prijava

Nije nikako loše, odlično je i ja sam se debelo zajebao što u prva tri kola nisam igrao racionalno nego nabacivao tek tako, a sad moram da nadoknađujem kad je mnogo teže.

A ako kažem da sam sa 250 kredita manje od igrača s vrha naše tabele ostvario gotovo isti skor onda to nije pljuvanje po njima, nego vraćanje prozivke benisiju za ono od pre dva kola kad me je s pravom sprdao da ima duplo više od mene u ukupnom skoru, ali dionisio izvodi sjajne zaključke redovno, to je poznato.

aleksandarkg, za tebe sam man city. poz sirotinjo, imas li dilejnija haha

Inače, đedović ili đentile? Đedović ide na strazbur, direktna borba za top16, đentile na olimpijakos u grčkoj, ako se oporavi i printezis ne znam kako može da se provede dole.

I ne znam da li da izbacujem veselog ili judoa, deluje mi kao da judo laganije može da stigne do svog proseka od 13 jer pero antić nešto tanko igra ovih par kola, eno šta je cirbes napravio realu pod košem, a veseli je već podbacio protiv reala sa 7, a i više mu treba da zadrži cenu. Moram nekog da bih napravio mesto za milera, zbog rasta.

I izgleda da ću morati i rebića van, vraća se vilijams, nema šta.

Objektivno, sa 140 u narednom kolu bih bio prezadovoljan.

Malkolm Dilejni << Rebić

Ej, sa rebićem u timu ja imam preko 130, ubijte se!

Za tebe sam Ostrog! :*

Izbacim veselog, uzmem milera i onda za višak mogu da uzmem drejpera umesto rebića. Drejper, jebemti. A možda prodam i bungu-koloa, uzmem brekofa zbog rasta pa uzmem krštenog pleja, satoranskog možda.

Posle solidnog prvog dana očajno drugo, Ragland se povredi posle pet minuta, Preldžić u minusu, jedino Higins na nekom svom proseku. Ujebo sam se što sam izbacio Ejengu a ne Bungu-Koloa, dvoumio sam se između njih dvojice al odlučio je teži protivnik.

Ja prvi ovo kolo, bas sam pogodio sa izmenama posto sam prodao Pavlovica i Fofanu za Hekmena i Milera

191,3 sam imao a proslo 107 hahaha

http://www.dodaj.rs/f/2O/XG/43eLei1v/1212121.png

Ја сам им'о 128 поена без Ђентилеа. Таман бих с њим био солидан, ал' добро је, бар сам задржао трећу позицију на табели.

danas se igra prva tekma. izvršite svoje izmene na vereme, dragi prijatelji

Lodžeski ili Kozer, pitanje je sad

ja sam ovo zapustio totale...sad vidim da bih mogao prodati jovića, dostigao je solidnu cijenu, a sad će garant imati manju minutažu jer se vilijams vraća...samo, pitanje je da li odmah ili iduće kolo..đentilea prodao, neće izgleda ni ovo kolo..i pavlovića ću otjerati, prekurčio mi je više, mogao bih kerola jebemliga..

Kozer.

Brekof bi mogao da bude jako dobar izbor u ovom kolu, malo košta, siguran je za maksimalan rast, a igraju protiv zelene gore, naigraće se, mogao bi preko 15 da ode lako. Samo ga ja baš nemam gde, razmatram da izbacim bungu-koloa umesto njega, al' to je onako previše... Možda i hoću, jebem li ga.

ostavio jovića ipak ovo kolo, vjerovatno će dosta igrati a i fener dolazi realu, tako da će diksonu biti tvrdo...pavlovića zamijenio kurbanovim a đentilea kuzminkasom...inače, imam neku ekipu koju sam zbudžio u 3 minuta do 18.00h onaj dan kad je počinjalo takmičenje, nisam ništa pipnuo do sad i s njom imam 133, a s ovom u našoj ligi 100, sjajan sam poznavalac hahah

Džonovan zabrinut zbog ekipe kako će proći
http://imgur.com/7lbigzP.jpg

да л' може једно коло да прође да ме нешто не усере јебемуматер, ево опет повреда последњег дана, а саставио тим одавно. и сад опет испочетка.

екпе јудо, а хтео сам веселог да терам ван, да узмем милера из звезде и појачам плеја, да се отарасим ребића и узмем рајса, сад не знам кућу и шта ћу.

на плеју сам у говнима максимално, шта да радим, ко је боља опција, недовић или аројо? хтео сам рајса, сад немаже. а ребића да оставим, оно... или дајте неког јефтиног (не преко 35) за кога очекујете да експлодира у овом колу, мада таквог нема кол'ко ми се чини.