Prijava

gravitacija - kupa se

jebem ti, žigolo, sramota ne jenjava u meni

odoh da probam nešto da sklepam...

Cale moj bio skecer u P.M. pogotovu dok je radio u SUP-u.
Radio u kancelariji sa likom koji je mnogo voleo da telefonira a njemu je to islo na kurac. I na srecu ukine nacelnik svima nulu (izlaz za tel. liniju) samo mogu po kancelarijama da razgovaraju. U, ovaj popizdeo. I Cale pozove lika iz tehike i kaze ukljuci mi nulu na pet min. i ovaj mu ukljuci, i on uzme i pozove Kevu i razgovara par minuta, ovaj zabezeknut. Misli da ga zajebava, pa dodje da oslusne-stvarno razgovara. Pa kako ti imas nulu? Kaze pa ja imam, tebi su samo iskljucili jer si bio bre mnogo dosadan, preterivao si, a i vi za bezbednost saobracaja ste niskog prioriteta pa nemate nulu(inace svi zaduzeni za bezbednost sobracaja su uvek bili meta zajebancije). Ovaj popeni i ode da se zali kod nacelnika, te to je diskriminacija, te to nije u redu, ovaj kaze ma svima sam naredio da se iskljuci, i ovaj navalio pa to je bazobrazluk i na kraju ovaj popizdi i kaze AJ DA VIDIM i ovaj ga dovede u kancelariju da mu dokaze, a Cale naravno zapalio. Ovaj za telefon-nema nula. Kaze PA MALOPRE JE BILA! Posle ga ovaj zajebavo kako mu se prividja nula, toliko voli da telefonira.

Isto tako dezuraju oni , a u portirnici bio neki crnogorac zvali ga guslar, jer svirao u gusle. I kad god nacelnik dolazi na posao Cale ga pita "Jel kolko ima sati?", ovaj pogleda i kaze mu, i tako tri cetiri put, i nacelnik jedno jutro njemu "Jeli bre, jel ti meni gledas kad dolazim na posao?" Posle mu Cale reko ovaj se iskrivio od smeha. I tako opet bilo im dosadno, on ode u tehniku i kaze mu da zovnu guslara i da mu puste tacno vreme. I zvoni njemu telefon i on se javi i krene Dunja Lango ili koja je vec pricala tacno vreme "Tacno je 19 casova, 15 minuta, 20 sekundi..." Ovaj slusa, cuti, slusa, kaze "DOBRO!, Dobro cuo sam. Dobro bre zeno!" Ovi ga gledaju i padaju pod sto, i tako ga drndali celu noc ovaj se svadjao, drao, pretio...
I ujutru pricaju oni nacelniku, ovaj kaze daj nemoj da me jebete, nemoguce, i oni ga posalju kod njega da se uveri.
Kaze jeli, bre guslar, kakva te to zenska zvala nocas? Kaze ovaj ma budala neka, samo me zove i prica koliko je sati. -U tom momentu mu zvoni telefon- i ovaj se javlja POKRIVA SLUSALICU RUKOM i kaze sapatom "Evo je opet..." i pruza nacelniku da cuje. Ovaj oce da eksplodira, a ovaj uzme slusalicu pa joj kaze "E JEBEM TE U PICKU!"
Ovaj covek je pao na patos koliko se smejao.

Ćale kao vrlo mlad išao na praksu u Petar Drapšin u Mld, u toplanu pošto je završio neki elektro smer. I sad svaki jebeni dan ga smarali da im puni upaljače, jbg najmlađi. Njemu to dokurčilo i dođe jedan ludi Mita i kaže e ajde mi napuni upaljač he he kure mure. Ćale kae oću al idi gore po kancelarijama pokupi sve upaljače jebene ne mogu svaki čas da ustajem. Ode ovaj i donosi 20 komada fazon, od svih direktora kurca palaca i ćale uzme i napuni ih fest festova. Zimsko vreme bilo i ovaj ludi nosio ih u mantilu i čekao sastanak da počne gore u upravnoj zgradi da ih podeli. Nije prošlo 10 minuta od početka sastanka upaljači su krenuli da pucaju jedan po jedan, zagrejao se plin jbg. Oni mislili bombardovanje sunce ti. Sastanak prekinut nekom liku se plastika pozabadala u lice i nikad niko više nije punio upaljače. Puklo 20 od 20

Jbt kako su tad dobro živeli po tim službama gde se nije radilo. Jbt jos da je tad internet postojao... To je moja definicija raja.

Ćale: Ja sam 60 godina u kafani i ovo mi je prvi put da zaboravim cigare i upaljač.

Moj kum ima preko 40 godina sigurno i redovno (sa isto toliko starim, možda i starijim ) sa komšijom izvodi zvrčke neke. Ali te zvrčke su toliko glupe da zaboli glava od transfera.

Npr. Nikoljdan 2013- debili su stavili baklavu na klupu da bi jedan deda seo na nju. Ne lazem ozb. Znaci kad je deda sedao na klupu ovaj komsija stavio baklavu na klupu.

A bio je i slučaj kad se pekla rakija i 2 debila su se oko pola sata mučili da izguraju jednog crvenog golfa dvicu i zamene sa drugim.

Najgore je sto misle da su zanimljivi i 70% tih matorih budaletina se odvaljuje na te skečeve.

Hvataju ovcu da kolju malopre 2 lika za slavu i kaže jedan e uhvati je za uvo
Kaže ovaj drugi Bogove ti poljubim šta za uvo nije joj rođendan drž za noge

Pricaju cale i komsija nesto i kaze cale da bi trebao da kupi drva kad komsija kaze zna coveka, kaze on caletu ime, cale kaze nema pojma ko je. Komsa krene pa kako ga ne znas, visi stalno u nekom kaficu, tamnoput, visok lepuskast, kad ga moj cale prekine: boli me uvo kako izgleda, necu da se zenim, hocu da kupim drva!

E to ja zovem pravim skečom!

uvek je cale jova radovanovic u srba, neverovatno hahah

Reko mi cale veceras u 10 do 8 da odem ja do farme da obidjem pilice, on ide da gleda Andriju i Andjelku.
Dok je odlazio kaze sebi u bradu nesto na foru "xexe koji su to ludaci".

STRIC
K
E
C
H
U
J
E

SAMO PRSHTEE
T
R
I
N
A

NE

V
E
R
U
J
E