Prijava

Pa o čemu ja pričam?

Ako izuzmemo cinjenicu da je i taj "domaci" paradajz tretiran sto jednim kurcem, sazrevao pod plastenikom i od hemikalija, zalivan iz neproverenih binara ili kanalcuga punih govana i smeca na zemljistu pored necijeg svinjca-u vreme kada ima domaceg paradajza na kvantasima se ne prodaje uvozni. Osim cherry-ja ali on je svakako samo za dekoraciju

Edit: Ovo je brusu bilo upuceno

nemaš bre pojma, čeri skida šećer iz krvi ko gumicom...

EDIT: dosadno mi malo pa kenjam, nisam ni čitao o čemu je tema :)

Ne znam. :)
Kosovaru sam pričao.
Ali sad uviđam da grešim što nekome ko je rodnu grudu prodao pričam to a ne tebi koji si sišao s kamena ne bi li crnice zaorao.

Znaš li to?

Upravo o tome pricam.

Ali pazi, da banke daju prave privredne kredite(u nemackoj kamata na takav je jedan posto a kod nas 14 MINIMUM) mozda bi se i iscimao pa napravio pogon ovako kad pomislis da ce ti lopine uzeti brdo evara a mozda se upuvas ne rizikuje ti se

Idem u Qatar za 20 dana, biću godinu dana tamo, kad se vratim krećem u biznis. Imaš li neku ideju?

Mozete kosovaru svi da izdrkate jer vam ne dam da pusite, kosovaru kuca jos stoji na mestu kao i svo imanje i nista zapusteno nije jer se obilazi jednom mesecno. A nije da nije mogla da se proda za pare koje vecina odavde nece nikad ni videti a kamoli zaraditi.

Pa zvao patrijah da se vratite dole :)
Ok, zajebavam se ja, znaš to dobro.

Imam sjajnu ideju trenutno ali sam se rastrkao na sto jedno mesto otvorio jos dva lokala, kupio auto, pravio jos jedan magacin itd tako da ce malo da priceka dok mi ovo ne legne kako valja. Obecao sam ti onomad da ce biti nesto i da mi se javis kad budes pri parama i iako si me sada iznervirao ne povlacim ponudu jer sam siptar

Kada Boga Gospoda Sapsitelja nađete, tada ćete i mir svoj naći i balgostanje isto.

шта се дешава? пада ли незапосленост? расте ли економија? нисам био ту цео дан.

настрану шалу, ево сад била емисија око о поменутом закону. ја верујем сељацима. ако сам добро разумео, а можда и нисам, по новом закону се фаворизују велики закупци. то је кључна ствар.

IŠLI SMO U KINU! DA SADIMO PAPRIKU!

YouCantHandleTheTruћ
Tako sam i pretpostavio, nemoguće da Pajtić ima toliko članova :)
Znači ipak ima nešto što su namestili da kradu čim ova sa dva prezimena kaže da "nisu razumeli"

а јеси ти прочитао тај предлог закона?

Samo ono što su pisali u novinama. Ako imaš, daj link.

A jel ti se čita zakon gde "ona sa dva prezimena" hoće da zajebe seljaka tako što je velikim trgovcima dala neke povlastice, budući da radiš za stranu kompaniju koja ti plaća vilu na Azurnoj obali (osim ako firma ne proizvodi krtolu, pa te interesuje restovani krompir i položaj Srbije pri izvozu u jugoistočnu Francusku, i imaš tako važne informacije da moraš da paziš šta pišeš na random sajtu za sprdnju pod nikom ajeroplan, jer te prati CIA.

P.S. Ako te interesuje nije teško naći šta ti treba.

Dionysio
Interesuje me. Ako malo bolje razmisliš sve tehnologije i poslovi za koje mislimo da su nezamenjivi kad-tad izgube na vrednosti ili nestanu ili budu marginalizovane. Šta god da je izvor energije i kakva god bila tehnologija ljudi će morati da jedu. Nešto mi se čini da ćemo u budućnosti debelo plaćati za vodu i hranu.

YouCantHandleTheTruћ
Hvala.
Ovde ima dosta da se čita i treba biti pravnik da bi razumeo. Čini mi se laički da ima dosta zabrana za one koji bi da monopolizuju kupovinu. Npr onaj deo oko 5 pa 25 godina. Po meni to je ok. Ako radi može da nastavi a ako je uzeo da obrne uzima se nazad. Nisam razumeo deo oko kupovine. Ko ima više od 30ha ne može da kupuje? Pa upravo to i stoji valjda da stopira tajkune. Madaaa ima uvek mogućnosti da kupiš na nečije ime ali isto to može i seljak da uradi. Da kupi npr na ime sina ili ćerke.
Bem li ga. Ovde ima i puno onih petlji tipa IF. Tj ako nije 3 godine korišćeno ili koristi neko ko nije zakupac ili vlasnik i ako se ne plaća porez...Naročito oko preče kupovine. Deluje kao da je pravljeno namenski za nekoga.
Iskreno se nadam da će seljaci imati i neke pravnike uz sebe. Političari im sigurno neće pomoći.

Haha ja mu kažem jedno on tera nešto levo, lol.