Prijava

Nasilje stvara probleme, ne rešava ih!!!

Milione svinja zakoljemo svake godine

Moram reći u pravu je Oli. Preterujem ponekad. A i malo sam se uplašio sad. Pis.

Додо спремао овај наступ. Ту је све, став, говор тела, гестикулација. Подсећа мало на Мусолинијеве говоре само што је он био доста екстремнији, у свему. Све у свему, могло је то доста боље да изгледа, ал ок је и ово. Мада за свеукупнију дојајну слику је потребно да и маса одреагује енергичније.

Pa dobro kažem fali mu malo to obrazovanje i elegancija, al jbg, s obzirom na to kako su drugi držali govore na skupu, on je razbio.

To što su se u Bosni desila velika sranja koja su istraumirala i Bošnjake i Srbe i Hrvate, ne znači da treba optuživati ljude koji možda nisu mogli da spreče krvoproliće i formiraju adekvatan sistem vrednosti. Mislim na ljude koji su podložni manipulaciji i koji su spremni da likuju zbog zločina jer okruženje ne dozvoljava da razviju empatiju i kritički stav prema okolini (a nisu počinili nikakve zločine), kao i na one koji su zbog straha ćutali i gurali sve pod tepih. Krive su isključivo psihopate koje su dozvolile da se stvori klima koja će na staljinistički način okrenuti stvari naglavačke: sve što je loše/protivzakonito (ubijanje, pljačkanje, proterivanje civila, itd) postaje dobro/legalno, a sve što je dobro (pacifizam, antimilitarizam, solidarnost, itd) postaje neprihvatljivo i "bolesno".
Bolesni Staljin je rekao da je jedna smrt tragedija, a milion mrtvih statistika. Horor.

sve je fino rekao totali irelevant al neizbezno je da ce ga napadati indijanci

To miješanje je konstanta srpske ili, bolje reći, srbijanske politike od prvog upada Karađorđa u Bosnu i ubijanja Bošnjaka, pa i onda kada je priredio klanje Sjeničacima, pa preko knjaza Mihaila Obrenovića i Garašanina, do Aleksandra Karađorđevića, Stojana Protića i Nikole Pašića, Dragiše Cvetkovića, Draže Mihailovića sve do Slobodana Miloševića. U ponašanju svih tih srpskih vladara i političara postoji jedna antibosanska konstanta, jedna linija osporavanja prava postojanja BiH i, konzekventno tome, Bošnjaka. Ko to ne zna ne može voditi bošnjačku politiku.

http://www.avaz.ba/clanak/252758/filipovic-samo-naivni-misle-da-se-srbija-ne-mijesa-u-unutrasnje-stvari-bih

pa to jeste tačno, srbi su jebeni balkanski imperijalisti a pogotovu su posesivni ka bošnjacima, što ne kažem da je loše ali pod jedan, rade to glupo ko tri kurca ( vi niste to i to nego ste ovo i ovo umesto brate ono, malo vojno malo ekonomski državotvorno, pravimo jedinstvenu ekipu, zemlju, polako ali postojano ) a pod dva negiraju to kao najgori jadnici

Pa reći da je najveći problem Balkana Velika Albanija, a svojatanje RS je krajnje licemerno. Ja kapiram RS (GT) kao srpsku državu, ali sam dovoljno pošten da kažem da je Kosova Albanija i aukurac.

Gvozzden
pa to jeste tačno, srbi su jebeni balkanski imperijalisti

A ovo jeste. Ponašali smo se kao RUsija u SSSR-u, ali smo se prejebali je Rusija bila x puta jača od ostalih država. Nije ni čudo što su baltičke države raspadom prve glavom bez obzira pobegle u NATO. Velikosrpska hegemonija nije izmišljotina.

pa svo to licemerje ne samo što je loše samo po sebi, ono etički valjda jebem li ga, nego je loše i praktično jer mislim da nekako koči ljude ovde i šire organizacije da ne budu jadne. ceo taj začarani krug plakanja, kmečanja, vi ovo vi ono, a nas kad ste a vi nas a nnjnjnjnjn

Srbija tokom devedesetih je ovaj neki rad: Srbija je klasičan Šomara grubijan u srednjoj školi koji maltretira lika štrebera s cvajama (Hrvate), glupog seljaka (Bošnjooka) i cigu (Albanca). Ovoj trojici dopizdi Šomarino maltretiranje i naprave dogovor da njih trojica, uz pomoć nekog starijeg lika iz urbanije škole (MZ), izudaraju Šomaru. Šomara prihvati, popizdi, krene na svu četvoricu i dobije batine. Umesto da Šomara ispadne dingospo i prizna neočekivan poraz (Bušido & Burzum VS Šalabajzer), on počne da plače i žali se direktoru. Ipak, Šomara nije bio totalni gobitnik. Ciga ga je izbo i otfikario mu prst, ali je glupom seljaku jebo sestru, ali glupi seljak mu to ne može oprostiti 20+ godina. Štreber s cvajama je iskoristio momenat kad je Šomara bio na podu i šutno ga par puta u jaja.

Srbija ce po svemu sudeci docekati veliki rat izmedju islama i ostatka sveta, kojom prilikom ce vecinu posla da urade drugi umesto nas, tako da nema razloga za sikiraciju. Dva problema postoje i treba njihova resenja razraditi unapred, a to su primerne kazne za danasnje Dimitrije Tucovice, a drugo je sprecavanje masovnog pokatolicenja siptara i njihov ostanak na danasnjim teritorijama. Ali da se to resiti.