Prijava

http://www.rtvbn.com/3834057/srbija-je-protiv-referenduma-u-srpskoj
Gospodin Vučić i dalje pokazuje koliko je "hrabar" političar.

njega ionako u Srbiji ne podržava sem botova i navijača zvezde, nije on merodavan i ne predstavlja srpsku javnost koja kaže- otcepljuj

Пазте ви како се то смишљено темпира. Таман прошло дваес година од деведеспете, да стаса нова генерација војника. Ал ту има једна квака; наши очеви су сви служили војни рок и колико толико били обучени да ратују, а ми!? (тј, бар велика већина)

Временски размак од 1. до 2. светског рата исто сличан, 21. година.

vi ste narkomani tu oko 20 svi redom, nemate straha barem

а боли нас курац, неће вучић мобилисати сигурно

нека се поубијају босанци ко их јебе

dal stvarno iko veruje da će biti rata

Нема шансе. Још се ни стари лешеви нису охладили да би се нови стварали.

dal stvarno iko veruje da će biti rata

Lol naravno da ne ali moraju i nasi i njihovi politicari nesto da kenjaju a gde ces bolji nacin da ubijes nedelje i nedelje i samo o tome da se prica.

Kakav kurčevi rat, EUFOR oteo svo oružje. Nemamo sučim ratovati lolololololo

E, ajde sad meni neko da pojasni:

1. Šta je fora sa tim danom Republike srpske? Što je to tolki problem?
2. Zašto ikoga bole kurac za to? Pošto je realno ubibože glupa tema i gubljenje vremena. Neka slave šta oće kao svoj dan.

Jbg, jesam Koštun, al ne gledam TV ič zadnjih dva meseca, plus me generalno boli kurac za preko Drine.

Ааа Лукац није ваљда Бирач толико спао да нема пушака?

MrNo, vidi se da si mlad i da ne znaš kako pojedine stvari počinju i kako se testira granica tolerancije.... u ovom slučaju Dodik je očigledno imao podršku glavnih faktora s obzirom da niko osim Bošnja ne peni, tako da definitivno očekujem prekrajanje granica narednih godina.

Mr No, to ti je kao kuvana žaba. Malo po malo se diže temperatura, žaba ne reaguje, navikava se, i onda kad se seti da joj baš nije ugodno, prekasno je za beg, opa! žaba je kuvana.
Isto je u Bosni. U Ustavnom sudu BiH preglasavaju Srbe. Rat devedesetih je i počeo preglasavanjem konstitutivnog naroda Srba, kada su bez Srba odlučili da se otcepe. Sad na isti način rade to mic po mic. Kao, Sveti Stefan nije dobar državni praznik, jer to vređa nesrpsko stanovništvo RS. Pa ne moraju da praznuju, neka rade. Niko Srbima u Federaciji ne zabranjuje da rade na Bajram.
Drugo, što je ovo proba za referendum za otcepljenje RS od Bosne. A i to ne bi bilo tako loše. Amerima, Švabama i ostalima nije smetalo da se raspadne Jugoslavija, koju su činili Hrvati, Srbi, Muslimani. Ali stalo im je da se očuva Bosna, koju čine isti. Pa jbg, vidi se u čiju korist rade, objektivno. Srbija ne sme preko Drine, to je zapisano u svim uputstvima za upotrebu Balkana još početkom 19. veka. A Šiptari su mogli da se otcepe, bez referenduma. Mene generalno ne boli za preko Drine, jer mi je pola rodbine tamo, i te ljude osećam kao svoje.

Vlademare, ti si jedan latentni ratko mladic :P

Валдемаре, фора је што сад није 19.в него 21. Ствари се мијењају

Ни политика 20. века (1918-1991) није била превише различита од 19-вековне (1774-1918), а политика 21. века (1991-данас) све више личи на 19-вековну него 20-вековну.