Prijava

stratimir
Mislim evo jedno moje realno mišljenje o RS. Mi nikako ne možemo biti genocidna tvorevina jer se nikada i nije desio genocid. To što balije lažiraju ono u Srebrenici, sahranjuju tu sve koji su stvarno ubijeni, onda vojnike poginule u borbi, sve umrle prirodnom smrću u Srebrenici do 2000. itd. to je njihova sramota. Drugo RS sve i da se desio genocid on se desio kasnije. A prema balijskoj logici onda je i Amerika genocidna tvorevina. E sad oni hoće da sebe naprave žrtvama, a nas zločincima od kako je rat počeo i stalno se nadogradjuje priča o našim zločinima. I zajedno sa strancima nam jebu mater već 20 godina, uzeli su nam vojsku, grb, himnu dan državnosti... I redovno smo mi krivi, a zajedno sa zapadnom propagandom hoće da nas toliko satanizuju da bilo kakav zločin prema nama može biti opravdan. Kao što opravdavaju Orieva gnusna zlodela(razapinjanje, sečenje glava, davljenje lancima...) tako će moći opravdati i sve buduće zločine. A što je najgore 90 posto balija je sigurno da se u Srebrenici desio genocid jer im time glavu pune godinama. A kad se dodaju i ovi različiti bolesnici koje imamo u BIH (vehabije, mudžahedini, arapi) i glupu masu naroda dobijamo to da ćemo nekada najebati u budućnosti i to ono baš. Istina je da je u ratu najviše muslimana poginulo, ali jbg to je bilo najviše u borbi, što je i normalno ako si jači. I naši zločini koji su počinjeni nad civilima su većinom odradjeni metkom, a na turske načine kakve su oni koristili. Nama je najveći neprijatelj smrdljivi zapad koji samo naše heroje osudjuje na ogromne kazne a njihove oslobadja. Ali neće zapad biti stalno tako jak, i njima će svima doći glave podržavanje mudžahedina u BIH. Taj isti radikalni islam će ih pojesti, prežvakaće ih. Počelo je sa ogromnim brojem muslimana u Francuskoj, sad se širi na Nemačku i dalje. Znači zbog Kosova i BIH će najebati oni sami ali tako im i treba nek smo mi genocidni a nek se njima raznose po ulicama. Govna jedna će dobiti to što su i tražili.
A što se tiče statusa RS mi smo napravili nebrojeno mnogo grešaka odnosno političari koji su govna potkupljiva. Prvo smo trebali da krenemo da uzmemo jedno 70% BiH pa da onda pregovaramo. Pripalo bi nam Sarajevo, Goražde, ne bi bilo nikakvog distrikta, imali bi mnogo veću teritiriju, izlaz na more... To je prva greška, druga je već na Dejtonu kad se trebalo Sarajevo proglasiti distriktom i da ostvarimo puno nezavisniji status. Onda što smo sve davali ledno po jedno, što su političari bili govna jer su se bojali da ih visoki predstavnik ne skine sa funkcija. I svako oduzimanje nadležnosti nailazi na mali protest. To treba smao radikalno. Npr zabrane nam dan državnosti svi na ulice, naši političari neće u zajedničke institucije, ne poštujemo ni jednu odluku smrdljivog suda, referendum odma blokiramo sve puteve i tako neke akcije. A ne skupili se oni i dali zajednički dopis o ovom ukidanju popišam im se na njega. Uglavnom ne ide na dobro po nas nikako, valjda će se nešto da se desi na globalnom nivou da nam jednom krene na bolje, a i mi sami moramo da potpuno promenimo odnos prema RS, veća podrška Srbije i da budemo jedinstveni a ne da se kolju vlast i opozicija.

Ne zajebavajte me, nisam znao da ce toliko ispasti,0.

Stratimir drži besjede xD

A stalno kenjao valdemaru & co za duge postove ccc rasnin prodao bulju za baklju i pola dimnjaka

Otvorio sam dusu i nisam pazio na duzinu al ovo jednostavno nije koglo krace da se kaze.

Bogami fin govor održao Dodik. Vreme je da se vadi zakopana papovka ispod kruške

Dodik da je malo pismeniji, zavladao bi Balkanom, ima govorničkog dara.

Ovo što kaže Car. Pregotivna glava i sada. Dajte link govora

Dodik je jevrej jebiga, i posvađao se sa rođakom oko međe. To što je pokrao, i ne krivim ga previše, i drugi su. Ali, brale, dok je moj đed ginuo on je švercao mandarine i cigare iz Srbije, a sad mi prosipa tu neki nacionalizam, pička što se mene tiče. Pored toga, pije k'o smuk i tali se sa ustašama i muslimanima, a srpstvo grabi kao iz kante kad mu zatreba. Da dodam da je njegova stranka članica neke komunističke internacionale. Ipak, on je predsjednik moje države i zato ga poštujem.

misliš, on je predsednik tvog entiteta? zadnji put kad sam proverio Republika Srpska nije bila država. Tvoja država je Bosna i Hercegovina

Dodik da je malo pismeniji, zavladao bi Balkanom, ima govorničkog dara.

Ovo što kaže Car. Pregotivna glava i sada. Dajte link govora

Kakvi su vam novi klipovi dnevnjaka jesu do jaja?

Što se mene tiče može se zvati i pašaluk ali je moje pa to ti je. S druge strane, đe ti je kosovo decxko?

Gvozd zašto želiš da ti glavni psuje majku sada?

pa dobro ok, tvoje je al nije država jbg. kosovo otišlo jbg, gde je vama drvar i glamoč

Lol Gvoz preboli što Zapata bugari radi dnevnjak a ti ne i što te nisu platili Tarzani za pisanje

platili su veći deo ostalo je još nemam pojma oko 50ak eura lolo to verujem da neće nikad kao jbg to nisu ni pare šta kurac

a ne radi zapata dnevnjak osim ako ga u međuvremenu nije privukla slava što je sasvim moguće

Plus što GT nije celovita, isekli su je Dejtonom taman toliko da bude u dva dela. A i bila bi nemoguća za kontoilisanje zbog ogromne dužine granične linije u odnosu na površinu. Saće ovi za razbijanje unitarne BiH porediti sa Kalinjigradskom oblašću i ono, lol.