Prijava

ma blic je bolji, na sve partije duze od 10|0 obavezno napravim jedan katastrofalan potez jer mi padne koncentracija

mozda bih i mogao da igram dva sata ako smo protivnik i ja sami u prostoriji i da nema telefona, televizore itd

Čestitke Valjevskom Šahovskom Klubu Sveti Nikolaj Sr(b)pski (u sastavu Ivan Ivanišević, Robert Markuš, Miloš Perunović, Branko Damljanović, Danilo Milanović i Milan Božić) na osvojenoj tituli ekipnog prvaka Srbije u muškoj, kao i šahovskom klubu BAS (Nataša Bojković, Anđelija Stojanović, Irina Čeluškina, Ljilja Drljević i Maja Veličkovski-Nejković) u ženskoj konkurenciji.
Jebiga, hteo sam da postavim slike sa prvenstva, ali neće da se učitaju.

Samo jednu random sliku da postavim
http://www.perpetualcheck.com/photo/2010/B20100911030.jpg
Ovo levo je Ljilja Drljević, desno je Sopiko Gurantetokounmpošvili ili kako se već preziva (inače pre neki dan se porodila i dobila sina Daniela), a jebem li ga ko je u sredini.

jel imas slike od te dve gde su gole

www.sergeykaryakin.com
Male igrice Karlsena pred meč za titulu sa Karjakinom, kupio domen sa njegovim imenom, kakav šaljivdžija :)

Tvrdi da nema ništa s tim :)

Aha, sigurno je to neko bezveze uradio, i to neko ko nema veze sa Karlsenom :) A Karjakin hoće da ga tuži hahaha

https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/corsica-knockout-2016/1/5/4
126. (!) potez belog remi ko kuća, 126. potez crnog - kompjuter odbrojava mat. Rođak je imao minimum 7-8 poteza koji mu omogućavaju remi, ali je odabrao onaj koji je dozvolio šah, a da mu top ostane sam i nezaštićen sirak tužni bez niđe ikoga.

е, мраве, а таман сам хтео да те питам како коментаришеш проширивање лиге за два клуба и убацивање звезде на силу да би могла да игра премијер лигу, али видим да си већ прокоментарисао, лол.

Naravno da sam prokomentarisao :) Vučić proširio! Dogodine Karlsen u domaćoj ligi.

нека, нека, и ово ће се лане звати!

јеси гледао карлсен-накамура?

E video sam samo konačan rezultat, slabo nešto gledam šah u poslednje vreme, čuvam se za svetsko i za ono klupsko, tu će da se navija za naše :) Šta, odrao ga u onim malo "dužim" formatima, a u bullet-u Nakamura pobedio, ali to je bilo gusto, a Nakamura je kao bog u tome?

немам појма, гледао сам само 5+2, добио га је ту очекивано магнус, мада се добро борио накамура (имао је чини ми се 4 пораза белима узастопно, све је пробао и нимцо и дамину и богољубовљевљеву). ипак је било очекивано да га угази, а накамура је имао добру шансу да изједначи у последњој партији 5+2.

погледаћу остатак снимка кад будем стигао. има овде: https://www.twitch.tv/chess/v/97438740

Pa dobro, meni je Karlsen uvek favorit protiv svih, u bilo kom vremenskom formatu. Gvirnuću malo.

Bio sam ubedjen da ce Nakamuri koristiti sto igra 300 blitz partija dnevno ali avaj, ne moze se protiv autisticnog ucenika Garija Kasparova

Pa i Nakamura je bio kod Kasparova, mada mislim da se on nešto brzo zasitio.

Solidno zanimljivo ovo 5+2, bilo dosta grešaka od obojice, naravno, baš nekako delovalo da je ko god da je bolje ušao u partiju i imao možda i prednost dovoljnu za pobedu, na kraju izgubio.

Ma da nesto kratko se zadrzao, sad nesto razmisljam mozda ga bas te silne blic partije protiv nubova na netu koce da se skoncentrise na standard i da proba tu da ugrzori Magnusa tj bar dobije sansu. Koliko vidim za sad Kramnik moze jedini da ga izazove ali sam citao da ima nekih zdravstvenih problema.