Prijava

Hristajlija xdddddddddddddddddddddddddd

Taman sam pomislio da nas je Kaizen poslao u program odvikavanja u 12 koraka. Prvi korak, apstinencija 60 dana. Kad ono...
EDIT: MIslim da smo posle ovakve krize zaslužili makar nekakvo objašnjenje od nadležnih. A?

VUKAJLIJA VOSKRESE
KAIZEN VAS KRESO

VAISTINU-AKBAR-AMIN

Ipak bi to bila previše tragična sudbina sajtoa da je poslednji post na forumu ćilmov a poslednji poster rasnijev lool

ooo na ćilimu dolazim ti srećo ja

Dobro veče! Šta bješe ovo sa sajtom? Mora da je BIA sa Kaizenom pregovarala o kupovini sajta. Ono filmski, 50%+1 dionica, pa su malo zalili potpisivanje ugovora, pretjerali i pritisnuli CRVENO dugme.

postujte kao da vam je svaki post poslednji post i svaki poster poslednji poster i svaka deginicije poslednji poster a svaka rekacija poslednji poster

To je bio kineski program za cenzuru na internetu što je Vučić skinuo sa sajta kineske vlade, pa je trajao par dana, i onda prošao trajal.

dobra tema.slazem se..juce sam dobio inspiraciju za pisanje na forumu a forum nije radio, onda sam ga izbacio iz bukmark liste i sad se pojavi..tolike pare uzimate a sajt vam je kao iz 90ih.ne znam kako vas nije sramota.

Ja sam taman krenuo da ga izbrišem iz bukmarkova, i reko samo još ovaj put da kliknem, da proverim, pa ga brišem, kad ono radi. Ali ne treba biti suviše optimističan. Mada, kad se setim one logike mašina iz Matriksa, there are levels of survival we are prepared to accept, ništa nije isključeno.

Валдемар
Ali ne treba biti suviše optimističan

Mene samo zanima kako se ovaj maistor jedini logovo juče lol
http://vukajlija.com/reakcije/167333

hahah haker han pijesak

Dajte sad svim vernim članovima odabranu!