Prijava

Hehheh, kapirate simboliku, i plus i krst istovremeno xDD

Predlozite svoju temu za odabrane!

nisam se objasnio. ja sam za da dostojanstveno umre, da od sutra samo kad ukucas vukajlija izadje nesto na foru "webpage not available" i tako da ostane.

iskljucite je sa aparata, ovo je nehumano.

Nek da datum kad se gasi il nek meni proda sajt.

Iskreno, nedostajala mi je ova dva tri dana, valjda navika i onda kad je proradila udjem i vidim da i nema sta mnogo da mi nedostaje. Čak i forum umire i koprca se.

FORUM UMIRE FORUM GASI SE.

kurva umire kurva gasi se

Узгред, где одлазе душе упокојених сајтова?

Ja bih, ako se gasi, da se konzervira i bude dostupna ovakva kakva je sad, sa svim sadržajima samo bez mogućnosti novog pisanja, ocenjivanja, foruma... Samo da se čita i gleda. Ako treba, da se skupe pare da se uplati domen i mesto na serveru (kako to već ide) za jedno 10 godina unapred, kao onaj zakup grobnog mesta na groblju što se plaća, pa za deset godina da se produži ako ima još zainteresovanih i tako dok ima žive rodbine.

+1000 na avokada.

Nemojte sad, Gonzo se tek čovek vratio, nema smisla stvarno...

Безвезе, некако је морбидно. Асоцира ме на оне фетусе у стакленим теглама наливеним формалином.. Више сам за опцију да је прогута вечни мрак и нестане заувек. Живеће у нашим срцима до првог снега

Onda kaizene ako si protiv daj nekom pametnije da vodi fejs stranicu, ili daj malo promene na sajtu, jer je očigledno i da je reakcijama brzo istekao rok trajanja.
Pozz