Prijava

Miki, Radulović je zlo, odma promeni mišljenje, on je američki lobista i spreman je da sve naše fabrike amerikanizuje. Nije loše biti američki potrčko, ali oni su nam smrtni neprijatelji, barem meni.

Безвезе млатимо тема одлази у раснијевско ложење и предлагање идеја за свеопшти бољитак друштва и државе. А капираш да то тако не иде јбг.

sta se sve pise po ovom forumu, neko ko vas ne zna pomislio bi da ste neka muda, sve strucnjak do strucnjaka, a saginju se za soma dinara hahahahaha

Од Вучића се не може бити бољи. Изостави човека из поста па можда и имамо дил

realno,nema se za koga glasati.da ne produbljujemo spiku sa onim da ako hoces nesto drugo,moras izaci i dati nekom svoj glas.imao sam priliku par puta da glasam,nisam je iskoristio.nema potrebe.da sam isao da glasam,glasao bi uvek protiv.

Како Перица замишља социјализам је до јаја спика кад је бациш пијан са кумом у кафани али ништа ван тога иначе летиш на трансфер.

Ma gledaj stvar je jasna, većina nije zadovoljna al' ništa ne radi po tom pitanju. Organizujte se, uzmite mesnu zajednicu, krenite postepeno.
Previše je dobro radila mašinerija kojoj je za cilj da se ubije volja naroda za promenom. Ko je psihički jak taj može da menja stvari, jer sve je u glavi.

za promenu treba para.sve u svemu,odavno mi ne odlucujemo ko ce da vlada.

Mesna zajednica se relativno lako može osvojiti.

i ako nisu tvoji na vlasti u tom mestu,mos se jebes.

Јесте Чуле лепо је све то у теорији али у реали немам ти ја ни воље ни жеље да трошим ово драгоцено животно време на ствар за коју постоји шанса од 0,3% да ће можда упалити и то кроз пола века типа. Марва није вредна цимања веруј ми а способан ће се увек снаћи ма где и у каквом систему живео. Јесте себично од мене и брутално од живота али шташ тако то иде. Санитар и Трућ ће се сложити сигуран сам.

U pravu si Mačak. Ali što se onda žališ?

ovde je sistem vrednosti poremecen.odavno...pored uvlakaca u prkno smo i zaboravili da se moze i bez clanske karte zaposliti na nekom normalnom radnom mestu.lepo je u drzavnom.kaplje para,ne radi se nekim intenzitetom.
licno bih manje radio,pa i dobijao manje para,al ne ide tako.ili ces raditi puno,pa ako imas srece i zarditi ili nes raditi nikako.retko mos naci balans.

i moram jos jednom da ponovim da su korisnici sajta vucajlija.com velike nubare za politiku.. nesto malo teorijskog znanja, veza sa realnoscu-nula, zato se fala bogu i ne pitate nizasta

Не жали се овде нико. Само дискутујемо и констатујемо чињенице. Ако неко напише да смо у курцу- не мора да значи да се жали већ да указује на чињенично стање. Ја одавно немам вере у ову земљу- али то што ми на једну страну узима на другу компензује неким ситним животним радостима на свакодневној бази те успевам да опстанем и чак налазим извесну количину среће у свему овоме. Барем мени и није толико лоше. Али амбициозан сам јбг. Не испуњава ме све то ни упола кад се сабере. Надам се и ја неком иностранству ко и сви

Нема Санитар. Коштуница последњи био. Сад се корњачоидна цава повукла да крцка пензију. Мада и жена му је умрла верујем да га је то скупа са падом испод цензуса коначно дотукло. Ни много јачи не би издржали. Хвала му за оних пар година:)

raskoviceva vuce konce.nisam ni znao da je ona cerka onog raskovica krajisnika.krv nije voda.

Мислим да је била у колони поменула то ваљда у интервјуу на ртс. Има пар година. Али је превише компромисна а од тога се јежим бар у политици. Коштуница је остао доследан и то скупо платио пушионом на изборима али је макар оставио неукаљан образ странци а ова шарлатанка ми је веома сумњива. Како веровати једној САНДИ

DS je krao na onom višem političkom nivou, tj. najviše su se osladili oni pri vrhu.

Au jebote šta sam pročitao. Prove ajde nemoj više da komentarišeš politiku.