Prijava

ahahahahahaha ne verujem, i ja isto

Hahahahah i baš sam hteo da sam sebi popušim kurac.

Jebo vas moj pokojan Ljuba pička vam materina, mene ste našli da jebete.

roki koliko si puta izdrkao na bracu selbi, al iskreno

da mi neko kaze da moram da biram 5min drzavni posao ili 5min lud zbunjen normalan, ubio bih se na mestu

Warcraft stvarno valjan film! I za one koji su igrali igru i za one koji nisu.

Ovaj sin Dejvida Bouvija (reditelj) zna šta radi. Za sada su mu sva tri filma dobra, jedan čak dostojan Reme/Prov sestrinske teme.

Malo mi taj Warcraft mršav film, premda moram priznati da je bolji nego što očekivah.

Suicide Squad - Na momente fenomenalan, na momente neviđeno tupav po svakom parametru. Dobre su opaske, gluma, prezanimljivi likovi (ne svi), preloši su dijalozi u onim "ozbiljnijim" momentima, kada priča (koje i nema) treba da se odmota, ili o likovima nešto manje šaljivo otkrije. Ne uvek preloši, ponekad čak transferični.

Za one što u bioskop idu sa društvom, dok jedva drže naćose, kokice i 3D naočare u zubima - može, čak i preporuka.

Za one što u bioskop ponekad idu sami, ili u društvu nekog svog ProvaRemea, kritički naoštreni - čekajte BRRip da možete da gledate na preskoke.

6/10

EDIT: I mojne, ako ste u Bg, pucate pare za ovo u Delti/Ušću, recimo Fontana na NBg je sasvim pristojan bioskop, a s obzirom da ne naplaćuju naočare izađe duplo jeftinije.

EDIT 2: Mada nemaju naćose :/

Brate, deremeniši me, jer sam totalno van tog fazona :'(
A i ja ću ići da gledam u bioskopu sa dečurlijom od po desetak godina XD

Ma samo gledaj koliko je Margot dobra u svakom kadru i bićeš u tripu kako je ipak vredelo pogledati film :)

Mnogo mi je ona isgurana. Pokušavaju od nje da naprave legitimnu naslednicu fatalne plavuše tipa Šeron Stoun a klasična je pornićarka. Od plavuša novije generacije, Sijena Miler je šije na više nivoa.

Nisam je pokušavao doživeti kao naslednicu na Šeron, tako da nemam problem sa Margot. Ali stvarno je dobra u ovome.

Sijena je neki drugi žanr lepote, njoj bih skidao zvezde... u to ime preporuka - Stardust.

http://www.imdb.com/title/tt0486655/

Slažem se u značajnoj meri, jeste Sijena dostigla teško dostižan nivo da bude hot plavuša, a ne odiše čistom zlobom i poganošču. Dobro, loma je pogana, ali ne da bude zloća velika.

Pa ja sam sad gledao suicide u fontani, pre pola sata. Prvi superheroj film koji sam pogledao u bioskopu od avendžersa 2012. Film je slabašan u svakom pogledu, kad bih nabrajao greške i propuste rastegao bi se post. Ima neubedljive likove, već viđenu priču, očajan zaplet, krš negativce koji su zli da bi bili zli i žele zamisli da pokore svet i da zavlada tama, jer su zli. A protagonisti koji su šatro loši likovi su bacili više patetičnih spika o ljubavi nego klasična spajdermen-supermen banda dobrica za 4 filma. Svaki od likova koji bi trebalo da je gad/sebični/ubica/manijak se posle 10 minuta vezao brižljivo za ostale, te to su mi drugari, ljubi te ba-ti-ca.
3.5/10 - Harli dobra riba

Ovo je tema gde je ocena filma 6, na onoj drugoj je za... pa recimo 4 :)

Likovi su dobri, tj. makar bi trebalo da su zanimljivi (onih 3-4 koji su bitniji), što i jesu u prvoj četvrtini filma. Kasnije kad počinju previše da govore nešto što nisu opaske - e tu škripi (rekoh "transfer" gore, zar ne?).

Eto, bili smo na istoj projekciji.

A da tražim nelogičnosti, to bi bilo prenaporno. Kako to da Vil Smit nikad ne menja šaržer, ili kako to da su oružja nemoćna protiv onih kreatura u jednom momentu, a u sledećem ih mlate be(j)zbolkom... ima dosta toga, ali nije ovo film gde se osvrćeš na takve propuste XD

I koji je jebeni specijalno zanimljiv natprirodni fičr kod onog bumerang lika, to nisam izvalio?

Prva četvrtina je i meni bila kul, kao upoznavanje sa likovima, fina muzika fini kadrovi. Od momenta kad krenu helikopterom na mesto zločina sve kreće nizbrdo. Nekako sam očekivao da loši likovi budu loši, a svi su ispoljili neke nežne i pravedne vrednosti :P

ma svi ti filmovi sa super herojima su go kurac
jedino sto valjda je nolanov betmen