Prijava

Преживећемо веруј ми

Капацитет као мачији мозак.

Него, Мачак је дупли Боб Рока након еманципације силног бановања и одлично се контролише. Терапија даје резултате.

Нека буде да сам његов дупли, хоћете сад престати да ме гњавите са тим?

ако не завршиш ово такмичење сам до краја следи ти дугачак бан. тако су се договорили модератори, а ја ти преносим.

Грањка, у животу нисам видео исфрустрираније људско биће од тебе. Нити ћу у то нема сумње. Уколико се будеш на дневној бази позабавио својим проблемима онолико времена колико ти је потребно да напишеш један просечан грањка пост на форуму бићеш излечен врло брзо!

Локси се понудио да организује такмичење, тако да ће он на даље водити ово. Локсију се обратите за било какве нејасноће!

јбг, ако локси заврши ти нећеш моћи да учествујеш. :(

Нећемо. Од данас ћемо те звати Мачак Боб :)

Локси се понудио да организује такмичење, тако да ће он на даље водити ово. Локсију се обратите за било какве нејасноће!

E, ne izvlači se sad, jebe mi se da ovo organizujem. Rekao si da ti je frka preko one stranice challonge napraviti žreb, tu sam mogao pomoći, da organizujem, to već ni pod razno.

http://vukajlija.com/jebe-k-o-gluv-krmak/402382 ово ставља катанац на тему ко ева рас на пичку

Трућ, па нисам ни планирао човече. Ето, дао сам вам идеју- толико од мене, а остало је у вашим рукама. Са опроштенијем:р

Реци бобу да је боб, али Мачак је Мачак..

Мачко Бобе, како ниси? Зар у кући немаш огледало?

Много си агресиван и нервозан, не ваља ти то мацане. Треба ти појачати терапију, много су ти осетљиви живци, као голе жице од трафостанице.

Хвала на савету, али би било лепо да их прво примениш на себи, па да ми јавиш како напредујеш. За твој мозак и оволики пост је опширан.

И немој се толико љутити, па шали се чика Грањка са тобом, не буди на крај срца. Можда ће те опет бановати до 2042. године ако не будеш добар.

Peace, мачко!

ništa, truć, ja ovo zaključavam, ti ga banuj.

Космо, љубави, немој да закључаваш тему, а ти Труће немој да ми банујеш Мачку Боба. То што је отворио тему о компарацијама - да га меримо, па се одмах посвађао на прво премеравање са мном, никако није разлог за БАН! Није он крив што има мачју памет и исти толики курчић, па се љути због премеравања.

Грањка.. Еси ми добар?