Prijava

Нико се овде не свађа са тобом већ ти сви пишамо по полумозгу получовече!

мачак је новајлија, па не зна да су такмичења овде највећа светиња.

Написао сам:
- Капацитет као мачији мозак - компарација у складу са темом.

Пријавио сам се на тему, а то што си ти јебени идиот који не уме да се шали нити да испоштује властиту тему - није мој проблем.

И нико се не свађа са мном, свађаш се само ти, јер си нервозни и надркани скот.

А ово за пишање... па шта очекивати од мачијег мозга? То ти је домет - колики ти је млаз, толико ти је и схватање. Не видим како би неко могао да те увреди, а да ти то схватиш.

јер си нервозни и надркани скот

јебени идиот

шта очекивати од мачијег мозга?

Година је 2016та а још увек постоје ложане које је могуће избацити из такта преко интернета:) Чру стори!

Granjka će uskoro ubiti nervoznog klijenta na šalteru!

Бобе, дебил попут тебе би избацио из такта и мотор на носачу авиона. Мислио сам да си човек и да је тема на месту, али јбг, нисам се надао да си толико мачије говно.

Ако већ користиш интернет пробај да не будеш дебил на истом, већ се понашај нормално - то ће ти оправдати уложени новац.

Хахах каква прсотина хебот читао сам му неке постове и још увек сам у неверици шта он лик пише коме чему која је сврха јеси читав ти брате?

Мачак, јел се сад осећаш лепо? Боље?

Ма царе мени је ГАЛА али теби је изгледа ЈОШ БОЉЕ хахаха теби је баш досадно у животу јел да? Него знаш зашто сајт одлази у мајчину због ликова попут тебе који су од Вуке направили србин.инфо форум нспм стормфронт или нешто већ слично томе расправља се о имигрантима на речнику сленга не делује ли ти стормфронт или шта већ прикладније за тако нешто? Покупи екипицу па се друшкајте тамо зашто смарате људе овуда? И јел те боли факт да те сви осим оних који те запишавају само прескролују;)

Да парафразирам оног жбира- моју си тему дошао да засереш! Као и сваку уосталом на којој учествујеш. Смааааараааааааш а б н о р м а л н о
Ниси за овде а ниси ни за међу људе коме треба један ћата у касним тријестим који је неспособан за било шта друго сем да изда папир на захтев и утисне штамбиљ? Јер да јеси и да волиш рад и бити са људима не би трулио у канц. Тај посао чувај ко очи у глави јер ако га изгубиш где ћеш ти и шта ћеш такав никакав несрећо. Мој ти је савет као човеку.

Поставио сам први пост у складу са темом. Понета је у прозивању, избори се са тим.

Сајт је у курцу због тога што нико није плаћен за његов исправан рад (па и модерирање).

Озбиљне теме су уведене да би се сајт одморио од љути попут тебе који су од Вукајлије направили мачији кашаљ својим неинвентивним хумором и глупим темама.

Ко ме прескролује - двапута му хвала. А за дегенерике који умишљају да ме запишавају могу само да поручим нешто много лепо и весело, јер им је исто потребно у животу. Јадни људи, треба им помоћи на сваки начин. :,(((

VAŽNO! VAŽNO! VLAŽNO!

Autori Loksi i Txe Prof, uzeli su na sebe organizovanje ovog potencijalno anualnog takmičenja, tema za prijave biće okačena sutra, sva pravila u prvom postu. Mačku hvala na ideji i agitovanju, Kosmo može lok:)

VAŽNO! VAŽNO! VLAŽNO!

Јбте сад баш читам овај амантинов ламент и капирам да се преврће у гробу због ове фразе "просечан Србин" јер сад сигурно постоји на хиљаде тих страница које описују просјечног Србина, Босанца, Бошњака и не знам већ чега. Жао ми лика. :(

Ау... па ја тек сада схватам да пишем са балавим клинцем од... имаш ли макар 15 година? Извини ако те је чика абнормално смарао, надам се да се ниси много сморио.

Ма, не утискам штамбиље, то ради штампач, ово је 21. век сине мој - цео дан седим и ништа не радим, стисак неке курчеве дугмиће, убацујем папире, а паре лежу сваког првог. Е, хвала ти на савету, не бих знао да ценим мој нераднички посао да ми ниси дао свој мудри савет, предпостављам да си га извукао из свог пребогатог животног искуства.

Извињавам ти се што сам ти саботирао тему, да се нисам појавио, не би биле 3 стране, била би 1. Извини молим те, прашћај ако имаш душе.

Profe nadam se da znaš da ako organizuješ da ne možeš da se prijaviš zarad regularnosti. Ni ti ni Loksi

Mlada partizanka se takmičila.