Prijava

И чему то катанчење тема? Шта кога смета ако је нека тема у активним? Чисто ради исказивања моћи медатора.

Ne. Teško je nama da nadjemo temu o kladionici i Kk CZ, iskreno

Грањка, нисам упућен, то пацовско џабалебарење ми је сасвим страно, а година имам мало више, па памтим штамбиље (као да их сада нема) и спору и гломазну бирократију заосталу из сфрј која је служила и још увек служи за запошљавање неспособних скрндеља попут тебе. Чак ми није ни жао што се од пореза из реалног сектора одваја за твоју плату (мада многим предузетницима јесте) јер сам хуманиста и милсим да свако заслужује парче хлеба ако одваја 40 сати седмично од свог времена па макар и за мастиљарење. Заправо га сви заслужују осим криминалаца али нећемо сада о томе. Продискутујмо о твом проблему. Обзиром да се нико претерано не разликује од онога какавје овде и у реали, милсим могуће су мање варијације али не претеране, реци ми како ти успева суживот са било киме уопште? Колегама, старцима, фамилијом.. Пошто жену и пријатеље сто посто немаш, јер ко би трпео таквог смарача а да није присиљен на то по службеној дужности.. Толико је огорчености у теби да сваки твој пост просто исијава мржњом бесом и фрустрацијама у толикој мери да сам морао ставити рејбанке оштетићу вид. Хајде изјадај се а ми смо ту да ти упутимо коју топлу реч и уделимо мало емпатије. Ми смо твоји пријатељи Грањка.

Не може Лукићу. Ниси манекен па да ми се ту шепуриш по писти. Или си члан или си посматрач

Мачак ко сте ви?

Како то мислите ко сам ја? Шта вас конкретно занима?

Главни нема потребе да линкујеш нзм шта хоћете да покажете тиме јел да имате искуства у писању оваквих дефки? Мсм несхватљиво скроз. Показаћете шта знате на такмичењу

Мачак Бобе, ала си се ти распрдео... Ево, пијем јутарњу кафу и просто неверица шта читам. Јеси ли то сам смислио?

Ако баш желиш, хајде да продискутујемо о мом проблему. Веома сам алергичан на идиоте, дебиле, кретене, сељачине, примитивце, џукеле, надркане клинце и осталу гамад која ову земљу потискује на дно. Међу њима си и ти.
Како ми се манифестује алергијска реакција: исијавањем мржње, беса и фрустрација у толикој мери да сви горе наведени облици постојања морају да ставе шабанке на главе да не би оштетили свој вид.

Свакако се људи много разликују од онога што су у сајбер свету и онога што су у реалном. Такви као ти не желе да то буде истина, јер сте једино овде силни, духовити, згодни, набилдовани, друштвено активни, савесни и успешни. А чим угасите компјутер видите ко сте и шта сте у стварном свету. 0.

Био бих вам (теби и још не знам коме поред тебе) бескрајно захвалан на мало емпатије и да се поведе рачуна о мојој алергији, јербо ми утиче на здравље. Схватите просто да тај џиберизам, ултрасвињарство и блатобрчкање које спроводите некоме може нанети дубок бол у препонском делу. Ете, ја би вам на томе био онако, баш баш захвалан.

Само пичке шутирају у јаја! Безмудо пискарало.

сишите курац побачаји

Бамбино, много прдиш за своје године. Курца немаш па се иживљаваш, животињо једна.

Smirite se vas dvojica, šta ste navalili kao Proviron na Kultardke.

Грањка, не можеш побећи од себе и својих ставова какве пласираш овде и какве имаш у реали можеш да лажеш неке људе неко време али не можеш лагати све људе све време. То сам хтео да кажем. Ти си ми онако интересантан за посматрање јер си једна друштвена аномалија која се ретко виђа. То што си ти алергичан на мачију длаку није мој проблем већ твог слабашног имунитета који није имао прилику да развије антитела обзиром да живиш и радиш под стакленим звоном и у четири зида попут пацова:) Са друге стране, ми мачке смо флексибилне и отпорне па нам ни такви попут тебе не сметају и не изазивају кашаљ. Ај наставим касније да попијем кафу

Šta je Bohić? Strah te od zdrave konkurencije, hehehehe?

Picxko

Svi će glasovi biti predočeni javno, kakvi kurac Pvt, pravo glasanja samo učesnici ili mod žiri...

Neverovatno koliko se ljudi trude da uvrede jedni druge i od svega toga misle da je u pitanju umetnost.

Ono što mene zanima je da li mora u naslovu definicije da stoji radnja/stanje/zbivanje koju/koje poredimo sa nečim što je kul kao predmet poređenja, ili može da stoji bez toga kako bismo definicijama dali širinu.

Tipa, da li mora da stoji "Prosrao se kao Reme na Dakle filmovi", ili naslov može biti "Kao Reme na Dakle filmovi"?

Prvo nas ograničava na kenjanje, što nije pristojno, ali i na kraću definiciju tipa "Mnogo srati.(tačka)", a ovo drugo može da se napiše pristojno, a da se ispoštuje i moderno pravilo definisanja u tri rečenice. Tipa "Obrazložiti temeljno svoje viđenje jednostavnog i analitično pristupiti prostoj stvari demonstrirajući svoju stručnost. Kobjasniti žgadiji i onima sa jeftinijim ulaznicama kako stoje stvari. Srati na ripit sa fejd in efektom".

Od odgovora zavisi moje učešće na takmičenju.

Hvala.

EDIT: Reme je moj drug.

U sličnoj sam dilemi, Agi, lepo što si to pomenuo, cenim da je najbolje da samim ucesnicima prepustimo tu odluku. A ti znaš da ja znam da može se kenja i o najjednostavnijoj temi, heheh;)

Ja volim kada se eliminišu sva ograničenja i okovi.