Prijava

Vudsmane, šta si ovo radio? Što si brisao pa ponovo kačio?

Vudsmane, šta si ovo radio?

Ma Prof se nešto sprdao... te ovamo ćeš, te onamo... sutra će biti apdejta, ima da bude banja :)

Vi se jebeno sprdate šta?

Kafa žiri? Dejs? Hahahahaha

Kurajberu daju 1 jer su nubovi pa ne znaju koji je dupli a da znaju Kafa bi mu saftala njegov arapski kurac a Advokado dejs kako god čmarni kolut kao i uvek pa lol jebeno
Samo još da stigne podatak da Loksi glasa tajno i da Agilni glasa javno sa četvrtog duplog jer ova tri učestvuju jbg pa tačno može lok

a joj sveti nebesilo na nebu a i na zemlji

dodjite u nedelju bice priredba i kucanje dece sa jajima

Prof ne bi namestio znam ga ja ali se tako ispostavilo
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-nisam-hteo-jbg.png
Jbg brt dao si ortacima da ti bejbisituju čast, žao mi je ali su ga silovali lično sam video kako je kafi pušio govno

Čegijevski - 4
uraczaganje - 2
Jyggalag - 1
Zelen Lukac - 3

(Jyggalag do bola isforsirano, ostale ok, cegrtaljka nesto bolji od lukca uglavnom jer je duza s vise poredjenja, ono kao vise truda)

Evo primera:
Čegajevski dobija 4 boda jer je latentni mod i kao takvom mu se ima čmar olizati ko čanak a ustvari bi trebalo da je dobio 2 i da negde piše do bola isforsirano molim lepo. Lukcu ne bih ni dao bodove jer je definisao strajizam te bi mu isti natovario na nos, urac burazer kobjasnio 4 boda defka pisana za sajt šaljivog sadržaja vukajlija.com niko se ne bi postideo da ju je napisao. Jygibau brt moj jbg ima kurčinu 23,7 kafu bi poizdodirivao po pluću sig njemu 3 boda

Deki ubada poentu. Na prost način ali nije on birao da ga ulica odgaja

I da se razumemo kad pušenje kurca i kafu stavljam u istu konotaciju naravno da ne mislim na milkenje splovila nežno iz ljubavi to nije tako naučila u Ostružnici sa 12 godina, zečiju usnu bi joj napravio kurcem.
za mentalne bogalje zečija usna je procep u gornjem nepcu pa kad kost pocepaš kurcem i u to udubljenje Ga staviš gornja usna se opusti zbog nedostatka potpore i nežno prekrije nabrekli ud
Kafa
http://animals.ekstrax.com/wp-content/uploads/2014/09/Pictures-of-Animals-Stuffing-Food-into-Their-Mouth-15.jpg
Priča Španski

P.s. namešteno takmičenje

Sve nade polažem u Pspro88, deky žiri trebao biti je vidi se da se baš dosta razume.

nista nisam citao ovde,al 89 poena za dzigalaga,za ostale nepoeni https://www.youtube.com/watch?v=Kb48pc9NsqU

Puko sam brt ovo što vidiš senka je pola sata sam vozio biciklu po teretani posle me izbacili kad povratio sam

s obzirom da sam jedini posteno glasao ovde,predlazem brisanje svih ostalih glasova

Duvaj ga, Deku, samo kukas. Evo, sada i ja mogu da kazem da mi je suludo da neko za "zasticen kao plej Reala" kaze da je isilovan izraz, jer mislim da je do jaja. Jednom clanu zirija nije. Mozda ne bude nijednom, jbg.

Bas jedva cekam da Pseto glasa.

Glasa se po imenima matori, to je poenta, nemoj mi tu glumiti sudiju premudrog jer za 5 meseci mogu da te iznabadam glavom. Ok?
Rčova defka pet puta bolja od Agijeve. Urac 700x bolji od Lukca. To ti nije stvar ukusa nego nepoznavanje ukusa. Kafa će meni da kaže da je nešto isforsirano pls bijač pročitala 200 definicija ona će da bude žiri nemoj da se zajebavamo pustila muda u kombinaciji sa nubizmom eto ti produkt.

U pravu si. Ozbiljno. Mozda ne da se glasa za imena, ali da ocene ne smatram adekvatnim - itekako.

Pisem jedan veliki post kasnije, jer nisam siguran da ziri zna sta treba da procenjuje na ovim takmicenju (na stranu sto licno mogu da budem zadovoljan dosadasnjim ocenama). Pa eto, neko moje vidjenje. Ne mora da se prihvati, naravno, ne znaci da cu biti u pravu.