Prijava

Е овако пошто је Вукајлија.цом за нијансу живља у односу на протеклих два до три месеца, захваљујући такмичењима који се константо одржавају предлажите теме и видове такмичења у којима би сте желели да учествујете. Ево на пример..

Пароди сонг компетишн

Већина песама која вам иде на ону ствар можете деформисати по вашем укусу. У телу дефиниције анализирати песму по избору са што више хумора и критике - могуће напљувати и извођача ако вас нервира. На пример у најбаналније случају:
Пун ми је курац Халида Муслимовића. Каже неће више јер друг му није била... Папуча, ено га опет у кафани ождерава се!
Итд, итд... Наравно избор је ваш, а што се тиче примера обавезно је окренути читав текс песме. На пример:

Мали сигнали СОС за љубав,
Тај дим цигарете што ти шаљем ја...

пародирати у нпр:

Мали цигани што просе по кафани
дај динар ил' два, како ко да
и ноге босе што немају шта да носе...

На крају дефиниције у примеру написати дефиниција написана за ''пароди сонг компетишн''. Линковати текст са песмом на јутубу!

Мислим да би било занимљиво...

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu ovo je strava!!! Ako će se organizuje PRIJAVA odma'!!!

Ово сам само предложио, ко буде вољан да организује било би ок. Ја искрено немам времена, јер сам често отсутан. Може и неки предлог ако ће да се побољша тематика.

Контам да би то Партизанка најбоље одрадила

To sigurno. Ja sam za da se organizuje ovo takmičenje, ako neko bude bio dokon, neka da organizuje :)

Skroz dobra ideja da se ovde nabacuju ideje za takmičenja, ali ne treba ih baš prečesto organizovati jer će brzo dosaditi, a to je već neko i spomenuo na drugoj temi. Nije možda loše da se takmičenja organizuju na primer, na svake dve ili tri nedelje prosto da bi se imalo lufta između dva takmičenja.

naravno gonzo, slazem se
Stavljati predloge, a u prvi post ostavljati linkove od tih tema i potom organizovati kao sto si pomenuo.

Ja već imam pesmu: Umiru Jelini... pesma o propasti grčke ekomonije (ne brini, neeeee brini...).
Sad ozbiljno, svako takmičenje privremeno popravi krvnu sliku sajta ali posle njega po pravilu ostane još veća pustoš. E sad, kad se dobro dozira, korist bude veća od štete ali ako se pretera, dojadiće i to ljudima a onda više nema šta da ih pokrene.

Jel ovako:

Da mi kupiš Mile
Lopatu i vile
Pa da stanem na drljaču
Da se slikam uz krmaču
Bila bi ko ona ovca
Iz Obrovca..

http://youtu.be/6qfF_PwMRDw

Ilti ovako: Otvoriti temu za pisanje definicija sa posebnom tematikom, tipa: Sabrana dela Sase Popovica.. lupam.. Dati rok za pisanje definicija oko 10 dana, gde bi se ujedno reklamirale definicije, citale, ocenjivale i po isteku roka glasalo za dve najbolje definicije potom sledi sledeci rok od 10 dana sa drugom tematikom... Dragi dnevnice.. I tako sve u krug. Bez preteranog forsiranja.

Edit: Na toj temi samo stavljati link od definicije i tekst sa temom narednog kola.

Sone hvala na poverenju. Odlicna ideja. Istina je da je malo teze odraditi takmicenje po tudjoj ideji, ali moguce je. Takodje, mnogo je da ih ima svaki dan. I da idemo iz jednog u drugo. Treće zatrpavaju se dobre definicije.
Četvrto na sajtu ne radi skoro pa nista, tj sve sem definicija. Mislim da bi bilo dobro uvesti nesto kao sto je bila definicija dana. Da na kraju svakog dana ili negde u toku dana neko od modova napravi pregled svih definicija i da se na neki nacin odabere najbolja od tog dana. Pa nek nekad budu i tematske nekad. Ali bi forumska rasprava o njima svakako doprinela reanimaciji sajta. Bar dok ne proradi.
Nemam pojma. Samo naglas razmisljam i predlazem.

Oke. I taj predlog ima smisla. To mozemo sve bez kazana. Uostalom kad se slegnu prethodna takmicenja prepustam ti ideju na volju pa se igraj.

Mlada, kad ce fantastika? :)

E, da, ovo što pita Čegi. To je već odavno najavljeno a obećava.

Ne mogu doci na red. Al evo ovako. U ponedeljak sledci fantastika. Malo da odmorite od takmicenja. Onda jedno nedelju dve pauze pa ovo sonovo. Pa opet pauzica pa casni sud - takmicenje u retorici. Ako prorade posteri ubacicu i drugo polugodiste skole. A mozda i nesto sa reakcijama.

Ako prorade posteri ubacicu i drugo polugodiste skole

Јееееиј, нема школе! :)

Vukajlija revisited - skupiti neke izraze/slengove koji su loše definisani, i izdeliti autorima da napišu nove, poboljšane verzije.

Svakih sat vremena novo takmičenje.