Prijava

Izmislio sam nešto što može da iskoreni hejtovanje.

Zapravo, inspiracija mi je ideja koju sam pročitao na nekoj od tema (ne mogu da se setim ko je dao tu ideju), da se ne vidi odnos datih glasova za definicije.

Ideja je da se isto tako ne vidi autor definicije dok se ne glasa, pa potencionalni hejter neće znati kome "lupa" negativne.

A takođe da se onemogući gledanje definicija po autoru. (sada ćete možda da negodujete jer ćete da tvrdite da je zabavno gledati definicije po autoru). Međutim, moderatori će jedini imati mogućnost da gledaju definicije po autoru.

Meni se lično, baš i ne sviđa ideja, ali možda se vama svidi.

Meni je to super ideja!

Meni je palo nesto jos zesce na pamet.
Recimo da clan ima na raspolaganju odredjen broj zastrasujucih slika koje ce da isprepadaju hejtera ako ga bude hejtovao na vise od 10 definicija uzastopce i na desetoj definiciji mu se samo otvara ta zastrasujuca slika,pa ako se okurazi pa ide dalje da mu se pojavljuju sve strasnije i odvratnije slike i to odjednom na prepad da mu se stvori ta slika.
Uvela bih to da recimo clan ima dve opcije pre nego sto posalje definiciju:
1.da vide svi ko je autor
2.da ostanes anoniman
Mozda neko zeli bas da se istice kao autor,onaj ko se ne plasi hejtera.

@ DJ, drugo mi se sviđa.
Prvo mi je ok, ako si mislio na to da ne možeš da vidiš odnos glasova dok ne glasaš, a posle glasanja MOŽEŠ. Mada, uvek ima onih koji bi najradije da glasaju "neutralno", a ipak da vide kakav je stav drugih...
A treće mi se ne dopada, jer definicije obeležavaju svakog člana. Nekako je bzvz što ne možeš sve kompletno da ih pogledaš. A opet, ako nije tako, drugo otpada...
Nekako je sve previše složeno.

Pa kao što rekoh. Ni ja ne mislim da je baš sjajna ideja, ali može da posluži da zada udarac hejterima.

Edit: Echy, ta ideja je toliko bizarna da mi se sviđa. :)

DOLICNO OD MENE

Ja mislim da ovde život nema smisla ako nemaš personalnog hejtera.

tacno DUPLI NALOZI KIDAJU

Odlicna ideja Baracuda za gradovnacelnika!

Zar ne vidite da sam u stavi za zaustavljanje diplih naloga.

ma daaaaaaaaaaaaaa......taj fazon

2 echinacea:Te slike za isprepadanje su malo detinjaste,Baracudina ideja je dobra,a i one tvoje 2 opcije za javnost ili anonimnost su okej,ali dosta sa preterivanjem.

barakudo ja sam to predlagao, ali za sada pada u vodu pošto sam skapirao da su argumenti protiv koje su mi neki ostali predočili nadjačali samu ideju.

problem koji se javlja sa geldanjem svih def od autora mislio sam da se reši tako što će se tamo videti samo definicije od autora koje su do tada ocenio, a ne sve. i onda da taj broj raste blabla...

jeste radikalan potez, i jedna od stvari koje radi negativno je otuđenje članova u neku ruku. ali meni se neka varijacija toga id alje dopada.

ne bih baš sada uvodio, ali za godinu dve kad sajt još naraste smatram da bi bilo kul...

Znači realizacija će da pričeka? Okej.

GLOOPO bolje odmah da ih sasacemo u korenu