Prijava

дабогда вучићи владали још четри генерације и дабогда вам деца јела из контејнера свима вама смарачима марш у пичку материну ја одох у њемачку па се јебите јебо вас вучић више говнари

Kajzene, puši kurac i ti i sajt koji guta kilometarske postove. Nek bude, Granjka, da si sve u pravu, ovo je već četvrti put danas kako se ista stvar ponavlja.

Ne posivi mi ništa, nego jednostavno proguta tekst. A i ne znam što se trudim da pišem više ovolike tekstove, odsad i ja prelazim na klasičnu autističnu formu od 2 reda teksta.

Царе, напишеш пост колики хоћеш, онда све ископираш на цтрл+ц и удариш ентер. Ако ти забагује и обрише текст, а ти лепо пукнеш цртл+в. И проблем решен. Па мајку му јебем, јел ћу ја да те учим како се копирају текстови и ваде из историје?!

Сад, што се тиче коментара:
1. Укратко твој одговор је био - ДА.

Могу да читам данима шта пишеш, али ако не назначиш у ком контексту спомињеш социјализам, јбг... немам моћ да ти читам мисли. И како је то политика председника Социјалистичке Партије Србије била негативна по социјализам?!

2. Да ли у вашим књигама постоје грб, застава, родослов и титула куће Петровић? И да ли се у то доба у ЦГ сматрала племићком или сељачком? Јер, шта знам, можда је твој контекст схватања племићке куће... другачији. Не знам.

Nema kopiranja na fonu jbg
Za ostalo... STRIC LOLOLO

Сереш да пишеш са фона?! Куку! Није ни чудо што ме хејтујеш толико. Па јеботе, ја не би имао живаца ни три реда да ти откуцам на фону.

skočimiš je jevrej granjka

Велико поштовање за Џошуе са моје стране. Диван народ, ваљало би се угледати на њега. Да није њих, свет би потпуно заборавио каква су нам браћа и шта су нам радила.