Prijava

Знам да сам куцао Милица Попов Алексић.

ova mala je prozivela vise u zivotu od mene :D

Jedva čekam da ova deca stasaju, to svako drugo ima svoj vlog, imaju fejsbuk gde bukvalno sve što im se desi podele, imaju svi instagram, tvitere i ostale gluposti, pritom dele svoja razmišljanja, osećanja, vidiš sa kim su prijatelji i ostalo. Biće vrlo lako za špijunažu, bukvalno sve dobiješ servirano, a nekad ti dok prikupiš takve podatke o nekom trebaš mesecima da ga proučavaš. Hvala vam glupa deco.

Много кења, а такав је и онај Фајгељ, било ко да је узео камеру и кењао против Вучића стекао би популарност као он, ухапсили га, и то је искористио... сад је као Милош Обилић или слично...

туците децу превентивно

koliko bre ima vise ovih morona koji pricaju u kameru i to kace na net.sta rade,sta jedu,sta turaju u torbu...

Много кења, а такав је и онај Фајгељ, било ко да је узео камеру и кењао против Вучића стекао би популарност као он, ухапсили га, и то је искористио... сад је као Милош Обилић или слично...

Кад су се његови увалили на власт по Новом Саду, из Информатике је отпуштено подоста радника који су протествовали на тргу, што је од стручне јавности једва испраћено. А онда, кад је сконтао да је публика, ипак, с друге стране странке, прешалтао се на класично популистичко интернет револуционарство за огорчене навијаче, таксисте и остали плебисцит. Не чуди ме што дебили сматрају за њега да је неки херој, али ме запрепашћује колико људи за које сматрам да су паметни исто сматрају да је херој- јебига, нису искусили његову владавину у НСу уживо.
Али хеј- свако ко укључи камеру и пљује Вучића аутоматски је херој, браво вам га људи, антиботови су понекад гори од ботова.
Зато влогере треба забранити на неко време. Боље је некад ћутати него рећи било шта само да би рекао, а посебно ако решиш да иде јавно.

Najbolji vloger ikad je Jana Novak.

Немам појма ко је он и шта је, углавном погледао сам један клип, изгледа ми као глума.
Али народ је као овце кад иду на клање, шта год му сервираш прихвати...

Није влог, али је много боље, фристајл фазон.
ЕДИТ: Знам да је старо, али увек се ваља подсетити.
https://www.youtube.com/watch?v=j-PlyS5zXdU

hahaha ovo sam prvi put čuo pre 3 godine, i dan danas znam pesmu na pamet... odzvanja u glavi...
neki kažu da je ovaj lik opevao ono dođi u grčku.

ima delova gde mi izgleda ko ženski reme

Cudo jedno kako ove djevoke (ili djevojcice, ne mogu da procijenim koliko ima godina) imaju tako superiorno misljenje o sebi. Zamisli koliko ona ne uzima sa rezervom ni inteligenciju ni retoriku nego je ukljucila kameru i "jaa cu da pricam od 21.vekuuuu i kakvi su nocni izlasci". I komentarise djecu ovih skorojevica a zapravo zeli da bude kao oni. Svaka njoj cast na samopouzdanju, lijepa je ali ne zvuci bas bistro.

Kakva splavarka u popušaju.
Blam. Mislim, kapiram da će i nju biti blam ovog klipa za par godina, al' ko je jebe kada je atenšn hor.
Koji je kurac sa prokletim vlogerima jebote?

Hhaahhaha taman atensn hor