Prijava

ovde da se pisu sve price o zestokim momcima sa asvalta. Ko bude spomenuo kristijana u ovom kontekstu trazicu od rasnog da posalje pvt kaizenu da ga trajno banuje.

prvi topik neka bude:

Ranko Rubezic

Ranko

Bata Kan-Kan :) Hardcore ludak :)
Bata Trlaja, Jotka Kruševac, Bidža (desna ruka Mire Marković), Surla i Braca(koga zanima njegov otac je napravio čuveni masakr u Paraćinu, i ako je bio fin čovek, .inžinjer)...

ko je jotka krusevac i sta je radio i surla i braca? neki trecerazredni kriminalci

мира марковић предавала мојој мајци социологију на факсу може се рећи да сам компетентнији за расправу од већине вас непознавалаца крвљу окупаних улица београда

I mojoj kevi isto lol ajd se jebemo hah xD

Pa nisu kriminalci i žestoki momci samo iz BG-a, a to što nisu bili po raznoraznim televizijama je nešto drugo, inače su ozbiljnije glave od nekih "žestokih momaka" iz BG-a.

да погодим, је л' мислиш на жестоке момке из ниша?

Ne, jer bi tu medju prvima bio Ajkula. Ovo su ljudi za koje je svako u Pomoravlju čuo jer im je delovanje tu najjače, tj. najveća koncentracija kapitala i poslova za koje se zna.

daj neke detalje o ajkuli, i sliku i sta je radio pa je zajeban

Arkan
Pisaću kasnije

Ja nisam Nišlija, ali koliko znam osim droge, bavio se ozbiljno privrednim kriminalom i iznudama- to im je valjda porodičan posao. Imaš na netu o njemu, pa pogledaj, ako te zanima. Priča se i da je Banković dosta jak.

koji je bio najzajebaniji i imao najvece strahopostovanje?
jel Rubezic?

Dok nije popio metak :)