Prijava

Jedini način da fiba uradi nešto sa svojim evropskim takmičenjima je da zgruva mnogo para u isto, a sa bednih 400-500k evra za osvajača takmičenja (ostali u proseku dobijaju po 200-250 otprilike, što je dovoljno da pokrije platu jednog stranog igrača) neće da prismrdi đorđijevoj evroligi dugo vremena.

Miško kod edina i koleta u obruču.

Штоно се каже, хтели би да се јебу а да им не уђе.

ova Fiba baš prdnula u čabar

Kakva FIBA sprdnja, pa nevjerovatno. Košarkaški savezi, koji nemaju uticaj na klubove, podržavaju šatro FIBA, ali im ovi ipak nešto prijete. Ne kontam.
Nešto slično onom žalosnom Tegiju, koji iz emisije u emisiju forsira priču da savez vodi Čovićlegenda ustvari, da se tu Đilas ništa ne pita, a onda u istoj rečenici naglašava da se ni sâm savez ništa ne pita i nema nikakav uticaj. Dakle, Čović upravlja nečim što je potpuno nebitno. Poenta?

http://mondo.rs/a886402/Sport/Kosarka/FIBA-Evropa-zapretila-Savezima-koji-pustaju-klubove-u-Evrokup.html

Što je naročito zanimljivo, FIBA Evropa naglašava da neće "dirati" Saveze i zemlje čiji klubovi će igrati Evroligu, već samo one koji "aminuju" učešće u Evrokupu.

Погледајте само Теодосићев понос што се налази на слици са њим.

Slažem se, stvarno je čast nalaziti se na slici sa jovićem, jer je jović najbolji asistent EL na jednoj utakmici, a to teu sigurno znači ;)))